Môže byť ranná nevoľnosť príznakom tehotenstva?
Ahojte baby potrebujem radu lebo už fakt neviem čo si mám myslieť asi pred týždňom sa mi stala taka vec že celý deň som vôbec nejedla a vôbec som si to neuvedomila necítila hlad... Na budúci deň ma začalo bolieť brucho ale stále som necítila hlad tak som už nasilu do seba tlačila cely deň mi nebolo nič iba to brucho bolelo a bola som uplne bez energie zrazu ránna nevoľnosť začala som zvraciat krče.. tak som si myslela že je to stoho že sa mi stiahol žalúdok a keď som sa najedla tak možno preto lenže to pokračovalo zjedla som polievku a ani neviem ako som cely deň prespala... Na ďalší deň pálenie záhy stale nechuť do jedla.. Ďalší deň až veľmi chuť do jedla ale divne škvrkanie v bruchu ale nie od hladu ale bolestive škvrkanie... Potom 2 dni uplne upchaty nos a zrazu nič a teraz veľká chuť na sladke ale stále ten žalúdok ma nervuje neboli veľmi ale cítim zle keď idem autom a ešte strašná chuť na sladke zostáva mi 9 dni do ms tak sa modlím... Ms som minuly mesiac mala o 5 dni skôr čo sa v mojom prípade ešte nestalo možno to je preto lebo bol kratší mesiac február no neviem .... S priatelom sme mali chraneny styk ale počula som už aj take a aj čítala že sa to môže stať a ešte k tomu ku gynekologicke keď sa objednam tak ma vezme o mesiac tak sa radcej radim tu ďakujem za každú radu
@vanilkovazmrzka Aj mňa...že február je kratší mesiac....skoro ma vykotilo😢 A tieto exempláre sa rozmnožujú...Veď čo vlastne dajú tým deťom, keď ich IQ je cca 70???
Autorka menstruacia nie je vyplata nechodi vzdy 11. v mesiaci a teda februar kratky mesiac znamena, ze pride "skor". Menstruacia ma nejake cykly, ak mas pravidelnu a cyklus napr. 28 dni, tak ti pride proste kazdy 28. den bez ohladu na to, ci to je 1. alebo 2. alebo 5.
Co sa tyka tehotenstva ano ranna nevolnost je casto priznakom tehotenstva, kazdopadne podla toho co pises to skor vyzera na nejaku virozu, kazdopadne ma to riesenie, staci si spravit tehotensky test a budes mat odpoved.
Mimochodom lekarku, ku ktorej sa caka mesiac by som asi vymenila. Snad aspon urgentne pripady riesi skor.
tiez si myslim, ze viroza. pracujem s ludmi a teraz v nasom zariadeni taka crevna viroza prebieha a je to o drzku. ja odolavam, tak robim, no som vcelku vycerpana z toho. niektori kolegovia to uz maju za sebou. mnohi klienti boli uplne odpaleni. co je horsie, ma to divny priebeh a aj sa nam to kombinuje s infekciami dychacich ciest.
ten priebeh je asi taky, ze vracanie / hnacka 1 den, dalsi 1-2 dni lepsie, potom opat priznaky. toto predtym nebyvalo.
aj patolog vcera prisiel riesit total vycerpany po hnackach.
@vanilkovazmrzka februar mal 28 dni tak ake IQ prosim ťa?
@dena424 dlzka a pocet dni v mesiaci nema vplyv na dlzku MS... vsetko co popisujes s najvacsou pravdepodobnostou nie su priznaky tehotenstva
mas to 24 dni. odchylky od ms sa stavaju. ide o to, ez to nesuvisi s kratkym mesiacom, ale s nejakym nadstavenim tvojho organizmu.
to, ze si mala kratsi cyklus neznamena tehu. ak zena ma ms pocas tehu, mas prichadza v obvyklom case, nie skor. prave o to ide, ze je organizmus nadstaveny na cyklus a neprepne na tehu. preto ide podla obvykleho cyklu.
a keby sa predsa stalo, ze si tehu z predchadzajucwho cyklu, potom by toi test ukazal uz riadne kolajnice, lebo by si musela byt uz priblizne v 5-6tt ( podla ovulacie)
skor ms prichadza pri nedostatku rpogesteronu, pripadne aj anovulacne cykly mozu byt ine. tiez mozu z nejakeho dovodu nastat hormonalne odchylky.

Mna velmi pobavilo, ze si mala skorej menstruaciu lebo februar je kratsi mesiac 😀
Bola si chora, a ci si tehotna zistis aj bez gynekologa ked si po par dnoch meskania menstruacie spravis tehotensky test, ktory kupis v lekarni alebo drogerke asi tak za dve eurka. Neni zac.