icon

Môže byť rastúce bruško znakom tehotenstva?

25. mar 2025

Ahojte poslednu dobu veľmi pozeram moje brucho jak vyrástlo test som si nerobila keďže menštruácia je stale rovnaká možno trochu slabšia ale mam nonstop chúťky a takéto bruško. Blbé komenty a výsmevy ma nezaujimaju :D

Môže byť rastúce bruško znakom tehotenstva?
mameha7
25. mar 2025

Ja som také mala v 4 mesiaci

rebi789
25. mar 2025

Si sprav test inak to z fotky bruška nikto nezistí, môže to byť aj strava

colsami
25. mar 2025

Sice Ta to nezaujima ale aj tak si to tu napisem kedze to je diskusia a mozno inych zaujima aj dalsi nazor - kolka sranda co ma nikdy neprestane udivovat, ze niekto ma pocit ze je tehotny az tak, ze si pozoruje (mozno?) rastuce brucho (napriek prebiehajucim ms), foti ho na fora ale test si neurobi.
Nie v zlom.
Ale naozaj ma to udivuje.

PS: "nonstop chutky a taketo brusko" som niekedy mavala aj mimo tehotenstiev, tak naozaj neviem ake odpovede cakas 😅

pribinak
25. mar 2025

Sorry, ale ty si asi veľa chýbala na biológii, ze?
Hentake brucho má každá baba ktorá rada papka.

Čo tak urobiť si test? Ale ak máš kramy ..

domka222
25. mar 2025

No tak keď máš chúťky, tak aj brucho rastie😀

zobaka
25. mar 2025

to uz pohyby musis citit

januska12323
25. mar 2025

Na toto sa iný ako blbý komentár nedá napísať.

denkabemommy
25. mar 2025

No tými chúťkami si sa vyžrala 🤷🏼‍♀️ nič iné tam nie je. Keď máš pocit, že si tehotná, urob si test.

pasomnica
26. mar 2025

Áno, gratulujem, bude to chlapček!

nyphadora
26. mar 2025

Akoze určovať tehotenstvo podla brušneho tuku, to neverim, že niekoho napadne🙈 a to ani MS nemeška.

moonlight1210
26. mar 2025

Taka otazka - ten test si preco neurobis?

Z principu?
Zo strachu z vysledku?
Lebo vies, ze rozhodne nemas byt s kym tehotna a toto je len tvoja divna fobia z tehotenstva, co sa ti postupne vymyka spod kontroly (pripadne zacinajuca psychicka porucha)?

Lebo doby, ked sa cikalo na jacmen a mesiac cakalo, su prec.
Dnesne testy ti odpovedia do 15 sekund.

Tak zajtra rano smer drogerka a budes vediet, ci je to food-baby, alebo baby.

jana_eyre_2
26. mar 2025

Test si môžeš kúpiť aj v tescu a stojí cca 2€..

tairyx
26. mar 2025

Vacsie brucho moze sposobit aj myom. Viem o takom pripade, kde zena si tiez myslela ze je tucna a vysetrenie ukazalo 15cm myom. Kedze maternica sama o sebe ma cca 7cm, tak je pochopitelne, ze sa zvacsila a tym sa zvacsilo aj brucho.
Treba si spravit test alebo ist na vysetrenie.

jaskolka
26. mar 2025

Urob si test a máš odpoveď. Podľa brucha sa naozaj nič nedá určiť. Kľudne to môže byť len z tých non-stop chúťok.

marhulka13
26. mar 2025

@pribinak bud rada papka, alebo sa dobre nevys*ala

beatrixx1525
26. mar 2025

Odhliadnuc od fakt odveci otázky...baby vy tu čo riešite akože? Toto je "vyžrate" brucho podľa vás? Preboha veď majte rady svoje telá aspoň trošku. To vy všetky vyzeráte/chcete vyzerať ako anorektičky pomaly? Veď to je úplne normálne zdravo štíhle telo. Je normálne mať aj nejaký ten tuk v primeranom množstve. Kriste píšete tu akoby mala 50 kíl nadváhy. Preteky o to kto má menej kks...nečudujem sa že toľko dievčat v puberte má problémy so sebaprijatím a majú všelijaké poruchy príjmu potravy a zažívajú šikanu keď sa toto prezentuje ako "vyžraté" telo. A autorka k tvojej otázke sa nedá normálne vyjadriť srry 🤦‍♀️

lucia13022023
26. mar 2025

Ak nájdem foto, dám sem foto mňa netehotnej, že aké veľké brucho som mala kvôli intolerancii. Bola som strasme nafúknutá niekoľko týždňov nonstop.
Ked som už tehotná bola, také brucho som mala asi v siedmom mesiaci, aké som mala netehotna.
Správ si test, a keď nebudeš tehotná, chod k dr nech ti spraví testy na potravinove intolerancie

beata_k
26. mar 2025

Ano, si tehotna. Treba jest za dvoch 😀👍

gaba029
26. mar 2025

A myslíš, že by si si 4-5 mesiacov nezistila, že si tehotná? 🙂 máš aj iné príznaky? Vynechaná ms, zvýšené hcg, bolesti v podbrušku, nevoľnosti? 🙂 lebo chúťky prichádzajú väčšinou až 4-5 mesiac, ak nie aj neskôr. Väčšinou tomu predchádza nevoľnosť a hlavne stúpajúce hcg. A si štíhlej postavy takže pri prvom by bruško vystúpilo naozaj až okolo 4-5 mesiaca. Skús ten test, ale ak nemeška ms, tak asi odpoveď sama poznáš 🙂 podbruško je u žien, ktoré neposiluju úplne normálne, priam žiaduce pretože chráni ženské pohlavne organy.

margotka17
26. mar 2025

@tairyx moja známa z firmy vedľa nás tak mala, všetci sa jej pýtali, či je tehotná, tvrdila, že nie. Išla ku gynekológovi a hop, ihneď operácia, chemo, oziare. Našťastie to dobre dopadlo. No ak vieš, že nemáš z čoho byť tehu, že si sa neprejedla, tak choď k lekárovi. Inak tu ťažko niekto niečo z fotky zistí.

nelka93
26. mar 2025

Už zasa? Tie témy predtým nestačili? Ak si tehotná tak o pár mesiacov porodis, ak nie si a budeš ďalej papkat tak budeš len tučná. Bud si sprav test alebo nerieš hluposti

pupava36
26. mar 2025

Ano moze to byt znak tehotenstva. Ja som kramy mala tiez a moj syn ma uz 7 rokov takze sprav si test alebo chod na gyndu a tam ti to bud potvrdia alebo vyvratia.

lucinka1324
27. mar 2025

Kam tento svet speje 🤦🏻‍♀️

trisha_r
29. mar 2025

Čo za chujova otázka ? Na to predávajú testy 🤦