icon

Môže byť tehotenský test ClearBlue chybný?

6. sep 2024

Prosím vás som 11 dpo. Test ukazuje +1-2. Čiarkovaný je cistobiely. Môže byt chybný clear? Alebo mám ešte počkať aspoň do 14 dpo? Aké máte skúsenosti

patriciaa_
6. sep 2024

V poslednej dobe tu baby dávali clearblue chybné teda vysledky 1-2 lepšie asi ak počkáš nejake dni 🙂 držím palce.

autor
6. sep 2024

@patriciaa_ v tomto prípade je aj deň čakania veľa. 🫣 neviem kedy to ukáže 2-3? Nemáš skúsenosť prosím ?

nikkkyyyy25
6. sep 2024

Ahoj, teraz veľmi píšu baby, že im CB ukazuje + 1-2 a pri tom klasické testy negatívne.. väčšinou to boli chybne testy.. asi nejaká zlá šarža.. skús o pr dni paličkovy, verím, ze výsledok bude taký aký si želáš

patriciaa_
6. sep 2024

No ja keď som testovala tak mi nejake dni po meškajúcej menštruácii ukázalo 2-3 a potom zas po pár dňoch aj 3+ takže s takýmto skorim digitálnym testom nemám skúsenosť, koľko si dpo?

autor
6. sep 2024

@patriciaa_ 11 tak asi počkám a v pondelok urobím

patriciaa_
6. sep 2024

Úplne ťa chápem ja som dnes asi 12/13dpo testovala som v 10/11 dpo ale livsane test som mala biely tak som digitálny neskúšala a ani už nebude, "ne"čakám mrchu asi v sobotu až pondelok tak som zvedavá.
Každopádne veľmi držím palce. ☺️

autor
6. sep 2024

@patriciaa_ teoretický máme ešte čas… ale tak uvidíme ďakujem.. aj ja tebe držím palce. Snáď sa budeme obe radovať. Máš 28 cyklus?

patriciaa_
6. sep 2024

Ja mám cca 28-32 cykly teraz som mala neskôr ovuláciu na 17/18DC takže aj ms by mala prísť neskôr teda cca 30-32dc 🙂

autor
6. sep 2024

@patriciaa_ aha takže ešte ti test nemusí nič ukázať. Na čakám v utorok menzws. Uvidíme. Sama som zvedavá, že čo. Ale testy obyčajne mám biele :/

maryetta
6. sep 2024

V pondelok/utorok si sprav tento. A uz by ti malo jasne ukazat 😉

natalia2007
6. sep 2024

ja si nemyslim ze digitalny clearblue by sa mylil, je to najpresnejsi test.

autor
6. sep 2024

@maryetta ten normálne v lekárni či online treba ?

autor
6. sep 2024

@natalia2007 áno ibaže je veľmi veľa diskusii že výsledok nebol správny.. už rozmýšľam že poviem mužovi nech ho skúsi či vyjde negatívny… 🤣🤣🤣

natalia2007
6. sep 2024

neverila by som vsetkemu co sa pise na diskusiach 🙂 Aby bol falosne pozitivny je velmi mala pravdepodobnost.

autor
6. sep 2024

@natalia2007 ach no verím tomu.

maryetta
6. sep 2024

Myslim ze v lekarni by mali mat. Nikdy som nekupovala online.

autor
6. sep 2024

@maryetta skúsim. Tento test čo si pridala si robila už keď vynechal menzes?

babushkaem
6. sep 2024

@natalia2007 ale hej, naozaj je teraz nejaky problem s tymi digi testami, aj kamoska mala 1-2 a den na to hcg z krvi negativny…

sense
6. sep 2024

Mne ukázal Clear blue +2-3 na 6den meskania

maryetta
6. sep 2024

Zrovna na fotke hej. Ale uz som ho robila aj 2dni pred a ukazal tiez viditelnu ciarku.

marhulka13
6. sep 2024

@natalia2007 naozaj je teraz chybná sarza, ja som mala doma testy a skúsila som ho namočiť mojej dcére keď som jej brala vzorku moču. Čiže aj moja 10 ročná dcéra je tehotná.

autor
6. sep 2024

@marhulka13 to ako vážne ? Ach… no moja nádej umiera posledná ako sa hovorí.. skúsim spraviť test o 5 dni ten digitálny a dam vedieť

marhulka13
6. sep 2024

Skúšaj hlavne paličkove, tie ti skôr ukazu teraz ci naozaj si. Veľmi ti držím palce

autor
6. sep 2024

@marhulka13 stále negatívny, ovulácii som mala 26.8.

janka_868
7. sep 2024

Clearblue teraz ani nekupujte.. ja som kúpila zbytočne 2, všetky ostatne negatívne (plus prišla MS), iba clear pozitívne 1-2. Škoda peňazí.

ysseba
7. sep 2024

Ahoj. Ja som mala takyto clearblie vs. palickovy dr. max. Teraz v pondelok, bolo to 10 DPO. Uz den predtym som na palickovom mala velmi ale naozaj velmi slabucku druhu ciarku. Clearblue som kupoval asi 3 mesiace dozadu. A vies isto, ze si 11dpo? Mas to odsledovane testami, teplotou alebo doktorom?

ysseba
7. sep 2024

A este sa opytam, palickovy si mala aky, aku znacku?

autor
7. sep 2024

@ysseba čo sa týka ovu ja to viem keďže už deti mám. Ale na 100% to samozrejme potvrdiť neviem. Pri prvom tehotenstve som mala jasne čiarky až na 17 dpo, na 14 som mala ledva viditeľne, len clear mi na neviem kolky deň už - že 2-3 tak sa spolieham nato takto aj teraz, ale uvidíme… počkám aasi az keď bude mať prísť menzes.
Značku palickoveho ? Maybebaybe či ako… v utorok spravím clear v pondelok ma prísť menstruacia. Určite sa ozvem 🫣

ysseba
7. sep 2024

Aj ja mam deti, dve, ale aj tak som teraz robila ovulacne testy aby som sa uistila s ovulaciou, hoci ju citim 🙈 maybybaby nepoznam, ale tak mozno ma malo farbiva a preto ti neukazal. Napriklad teraz som otestovala, ze top test ma malo farbiva. Na dr. Max som uz mala slabucku ciarku a na top teste nic. Drzim palce aby to dopadlo tak, ako si prajes ✊ daj vediet

autor
7. sep 2024

@ysseba je to na nervy.. a ty to máš teda už iste ? 🙂