Môže byť tehotenský test ClearBlue chybný?
Prosím vás som 11 dpo. Test ukazuje +1-2. Čiarkovaný je cistobiely. Môže byt chybný clear? Alebo mám ešte počkať aspoň do 14 dpo? Aké máte skúsenosti
@patriciaa_ v tomto prípade je aj deň čakania veľa. 🫣 neviem kedy to ukáže 2-3? Nemáš skúsenosť prosím ?
Ahoj, teraz veľmi píšu baby, že im CB ukazuje + 1-2 a pri tom klasické testy negatívne.. väčšinou to boli chybne testy.. asi nejaká zlá šarža.. skús o pr dni paličkovy, verím, ze výsledok bude taký aký si želáš
No ja keď som testovala tak mi nejake dni po meškajúcej menštruácii ukázalo 2-3 a potom zas po pár dňoch aj 3+ takže s takýmto skorim digitálnym testom nemám skúsenosť, koľko si dpo?
Úplne ťa chápem ja som dnes asi 12/13dpo testovala som v 10/11 dpo ale livsane test som mala biely tak som digitálny neskúšala a ani už nebude, "ne"čakám mrchu asi v sobotu až pondelok tak som zvedavá.
Každopádne veľmi držím palce. ☺️
@patriciaa_ teoretický máme ešte čas… ale tak uvidíme ďakujem.. aj ja tebe držím palce. Snáď sa budeme obe radovať. Máš 28 cyklus?
Ja mám cca 28-32 cykly teraz som mala neskôr ovuláciu na 17/18DC takže aj ms by mala prísť neskôr teda cca 30-32dc 🙂
@patriciaa_ aha takže ešte ti test nemusí nič ukázať. Na čakám v utorok menzws. Uvidíme. Sama som zvedavá, že čo. Ale testy obyčajne mám biele :/
@natalia2007 áno ibaže je veľmi veľa diskusii že výsledok nebol správny.. už rozmýšľam že poviem mužovi nech ho skúsi či vyjde negatívny… 🤣🤣🤣
neverila by som vsetkemu co sa pise na diskusiach 🙂 Aby bol falosne pozitivny je velmi mala pravdepodobnost.
@natalia2007 ale hej, naozaj je teraz nejaky problem s tymi digi testami, aj kamoska mala 1-2 a den na to hcg z krvi negativny…
Zrovna na fotke hej. Ale uz som ho robila aj 2dni pred a ukazal tiez viditelnu ciarku.
@natalia2007 naozaj je teraz chybná sarza, ja som mala doma testy a skúsila som ho namočiť mojej dcére keď som jej brala vzorku moču. Čiže aj moja 10 ročná dcéra je tehotná.
@marhulka13 to ako vážne ? Ach… no moja nádej umiera posledná ako sa hovorí.. skúsim spraviť test o 5 dni ten digitálny a dam vedieť
Skúšaj hlavne paličkove, tie ti skôr ukazu teraz ci naozaj si. Veľmi ti držím palce
Clearblue teraz ani nekupujte.. ja som kúpila zbytočne 2, všetky ostatne negatívne (plus prišla MS), iba clear pozitívne 1-2. Škoda peňazí.
@ysseba čo sa týka ovu ja to viem keďže už deti mám. Ale na 100% to samozrejme potvrdiť neviem. Pri prvom tehotenstve som mala jasne čiarky až na 17 dpo, na 14 som mala ledva viditeľne, len clear mi na neviem kolky deň už - že 2-3 tak sa spolieham nato takto aj teraz, ale uvidíme… počkám aasi az keď bude mať prísť menzes.
Značku palickoveho ? Maybebaybe či ako… v utorok spravím clear v pondelok ma prísť menstruacia. Určite sa ozvem 🫣
Aj ja mam deti, dve, ale aj tak som teraz robila ovulacne testy aby som sa uistila s ovulaciou, hoci ju citim 🙈 maybybaby nepoznam, ale tak mozno ma malo farbiva a preto ti neukazal. Napriklad teraz som otestovala, ze top test ma malo farbiva. Na dr. Max som uz mala slabucku ciarku a na top teste nic. Drzim palce aby to dopadlo tak, ako si prajes ✊ daj vediet

V poslednej dobe tu baby dávali clearblue chybné teda vysledky 1-2 lepšie asi ak počkáš nejake dni 🙂 držím palce.