icon

Môže byť tehotenský test falošne pozitívny?

vee1932003
10. sep 2024

Ahojte, som zúfalá skúste mi poradiť alebo ma potvrdiť že by to nemohlo byt lebo som v strese.
Včera som si večer spravila tehu test zo zaujímavosti s tým že mi nechcelo nič ukázať ( kúsok som sa netrafila a ocurala som omylom test celý 😂) s tým že mi po 5 minútach nič neukazovalo tak som si povedala že to skúsim neskôr … ocurala som znova tentoraz už nornalne stále mi nič neukazovalo ani po 10 minútach tak som to neriešila nechala som ho na zachode a ráno keď som sa zobudila mi priateľ doniesol s jednou čiarkou druha bola slabunka ale bola tam … úplný stres tak mi priateľ išiel kúpiť ešte jeden ráno hneď a keď som si ho spravila bol negatívny … mohlo ísť o falošný test ? Menštruáciu očakávam do 2 dni.
Ďakujem za odpovede

nikoleta999
10. sep 2024

Podľa mňa to nebola čiarka, ale bol to kanálik, čo sa Ti zdalo, ako čiarka...

katariiinkaa
10. sep 2024

Presne preto je určený pri každom teste časový limit, v ktorom sa odčítava výsledok. Naozaj si nemyslím že išlo o zlý test, keď bol odčítaný v limite negatívny, toho by som sa aj držala.. To že sa tam od večera do rána niečo zjavilo by som nebrala do úvahy.

crazy_cat_lady
10. sep 2024

mohol to byt kanalik a test sa nema odcitavat po urcitom casovom limite, vtedy je vysledok neplatny.

takze ked tak skus este v den ocakavanej ms/den-dva meskania a uvidis

januska12323
10. sep 2024

Po x hodinách ti tam už neukáže výsledok len farbu z toho ako bol mokrý.

monnci2226
10. sep 2024

do buducna skus moc odobrat do nejakeho stareho poharika, alebo nejakej nadobky a test potom namoc do tej nadobky. nestane sa ti ze ,,netrafis,,

vee1932003
autor
10. sep 2024

Ďakujem krásne všetkým 😊 aspoň nesom v takom strese z toho