Môže byť tehotenský test falošne pozitívny?
Ahojte, som zúfalá skúste mi poradiť alebo ma potvrdiť že by to nemohlo byt lebo som v strese.
Včera som si večer spravila tehu test zo zaujímavosti s tým že mi nechcelo nič ukázať ( kúsok som sa netrafila a ocurala som omylom test celý 😂) s tým že mi po 5 minútach nič neukazovalo tak som si povedala že to skúsim neskôr … ocurala som znova tentoraz už nornalne stále mi nič neukazovalo ani po 10 minútach tak som to neriešila nechala som ho na zachode a ráno keď som sa zobudila mi priateľ doniesol s jednou čiarkou druha bola slabunka ale bola tam … úplný stres tak mi priateľ išiel kúpiť ešte jeden ráno hneď a keď som si ho spravila bol negatívny … mohlo ísť o falošný test ? Menštruáciu očakávam do 2 dni.
Ďakujem za odpovede
Presne preto je určený pri každom teste časový limit, v ktorom sa odčítava výsledok. Naozaj si nemyslím že išlo o zlý test, keď bol odčítaný v limite negatívny, toho by som sa aj držala.. To že sa tam od večera do rána niečo zjavilo by som nebrala do úvahy.
mohol to byt kanalik a test sa nema odcitavat po urcitom casovom limite, vtedy je vysledok neplatny.
takze ked tak skus este v den ocakavanej ms/den-dva meskania a uvidis
Po x hodinách ti tam už neukáže výsledok len farbu z toho ako bol mokrý.
do buducna skus moc odobrat do nejakeho stareho poharika, alebo nejakej nadobky a test potom namoc do tej nadobky. nestane sa ti ze ,,netrafis,,
Ďakujem krásne všetkým 😊 aspoň nesom v takom strese z toho

Podľa mňa to nebola čiarka, ale bol to kanálik, čo sa Ti zdalo, ako čiarka...