Môže byť tehotenský test Intime pozitívny pri PCOS?
Ahojte baby. Dnes som si robila tehotenský test 2x (jeden doobeda, druhý poobede). Obidva vyšli pozitívne. Môže byť šanca že vyšli oba testy falošne ? Vzhľadom na to že mam diagnostikované PCOS a lekár tvrdíl, že bude treba ísť na umelé oplodnenie. Prikladám foto testov.

@dasenka0210 si tehotná gratulujem
@dasenka0210 mne tvrdili roky, že som neplodná, že jedine Ivf a čuduj sa svetu čakáme prirodzene babo. Toto sú jasne pozitívne tehotenské testy 💞
@dasenka0210 si tehotná gratulujem
@krasneleto ďakujem, nechcem stále tomu veriť po takej dlhej dobe snaženia.. asi je naozaj pravda, že sa to podarí vtedy keď človek na to prestane myslieť 🙏
@dasenka0210 mne tvrdili roky, že som neplodná, že jedine Ivf a čuduj sa svetu čakáme prirodzene babo. Toto sú jasne pozitívne tehotenské testy 💞
@simona1998 aj u nas to tak bolo, už som sa v hlave vyrovnala s tym ze to prirodzene nepojde. Tym ze mam pcos , mam nepravidelnu menstruaciu. Cize testy som si nerobila pokial som nesla svojmu gynekologovi, lebo vzdy prva otazka ci som si robila test. Ani neviem co ma to teraz napadlo, a vsak skusim a zrazu bum 🙈😮😅🥰
@simona1998 aj u nas to tak bolo, už som sa v hlave vyrovnala s tym ze to prirodzene nepojde. Tym ze mam pcos , mam nepravidelnu menstruaciu. Cize testy som si nerobila pokial som nesla svojmu gynekologovi, lebo vzdy prva otazka ci som si robila test. Ani neviem co ma to teraz napadlo, a vsak skusim a zrazu bum 🙈😮😅🥰
@dasenka0210 my sme sa snažili skoro 6rokov , neúspešne Ivf , vraj opačne otocene a nefunkčné a k tomu ešte aj upchate vajcovody , pol vaječníka odrezaneho, zrasty po všetkých orgánoch a zrazu mi meškal pred vianocami 5dni menzes a na šiesty uz na mi vyleteli čiarky .skor som netestovala , keďže som mala v hlave vsugerovane , že to pôjde len pomocou ďalšieho vkladu . nechápala som , bežala som urobiť ďalší pretože som tomu neverila a akurát ma malý kope a začínam 6mesiac 🙈😆
@dasenka0210 my sme sa snažili skoro 6rokov , neúspešne Ivf , vraj opačne otocene a nefunkčné a k tomu ešte aj upchate vajcovody , pol vaječníka odrezaneho, zrasty po všetkých orgánoch a zrazu mi meškal pred vianocami 5dni menzes a na šiesty uz na mi vyleteli čiarky .skor som netestovala , keďže som mala v hlave vsugerovane , že to pôjde len pomocou ďalšieho vkladu . nechápala som , bežala som urobiť ďalší pretože som tomu neverila a akurát ma malý kope a začínam 6mesiac 🙈😆
@simona1998 tak to je krásne, zo ❤️ gratulujem
Pcos nerovna sa absolutna nemoznost prirodzene otehotniet 🫠
Gratulujem
toto je asi najpozitivnejsi test aky som na modrom konovi videla
@dasenka0210 mojej sestre diagnostikovali PCOS keď mala 18 rokov a povedal jej doktor,že nebude môcť otehotnieť prirodzenou cestou. Keď mala 20,prišla k doktorovi s takýmto testom a ten iba oči vyvalil,či bola na umelom. Povedala že nie. Jeho odpoved “toto je zázrak” takze áno,možné to urcite je. Toto je jasne pozitívny test. Gratulujem! ❤️
Ono je to tak, že aj odborníci asi niekedy málo vedia ... Ja som bola zranená z diagnózy, ktorú mi dr. nevysvetlil, druhý mi zobral krv, že hormón potrebný na otehotnenie je v poriadku, tretí, že aj horšie videl ... Potom som 2x otehotnela hneď, ako sme sa snažili, v 38 a 40 ... Keď som mala raz obličkovú koliku, bolesti na pravej strane (podozrenie rozšírené na slepák), tak mi pozreli brucho krížom-krážom a že koľko cystičiek. A že vy máte deti? A to sa vám ako podarilo? Ja že na prvý šup. Odborníci v šoku samozrejme.
Jediné, čo som bola ochotná do seba dávať, bola alchemilka, vitamín c a serapeptáza. A stačilo mi to.
Testy sú krásne, všetko len to najlepšie prajem.
@dasenka0210 gratulujem,krásne testy. Už len nech ti to všetko dobre dopadne,falošné určite nie sú 😊 a ono,teória pri PCos je jedna vec,reálne prípady druhá. Ja mám tiež pcos, cykly nepravidelné od 35-60 dní a aj tak som spontánne otehotnela 4x v časovom intervale ako je "v norme" u zdravého páru. Vedela som,že ovulaciu mávam,hoci nie 14dc ale kľudne aj 35dc,ale proste bola,takže som odmietla stimulácie,folikulometrie atď, lebo som vedela,na čom som.
Samozrejme,že každá má iné ťažkosti pri tomto ochorení, ani ho nijak nezlahčujem čo sa týka reprodukcie,niekto naozaj bez ivf alebo stimulácie neotehotnie,niekto s Pco neotehotnie žiaľ vôbec. Ale toto tvrdenie je naozaj od lekárov zastaralé a očividne nepravdivé.
Užívaj si to, veľa zdravia 😊

No ja ti neviem ale za mna krasny pozitivny test 🙂 teda testy