Môže byť tehotenský test po menštruácii pozitívny?
Ahojte. Včera mi po týždni skončila menštruácia,ktorá bola jemnejšia ako obvykle,ale občas to tak mávam. Keďže ma stále nejak pobolievalo podbruško tak mi to nedalo a spravila som si preistotu test. Lenže vyšiel mi "pozitívny" s duchom . Môže sa to stať pri rozpití ,že som ho zle namočila? 🙂 Neverím tomu žeby som bola po menštruácii tehotná iba som chcela mať 100% istotu keďže sa chystáme na dovolenku kde bude aj alkohol a podobne .
@mici88 test noze byt bud pozitivny alebo negativny co saprepana da pokazit na namoceni testu do nadobky s mocom??? Snad si ho tam nestrcila naopak 🤷♀️🙈...
@mici88 takze ano aj slaba ciarka ruzovej farby je pozitivny test 🤷♀️
V pripade ze dieta planujes gratulujem ak nie neviem co dodat lebo v takom pripade je dost na mieste sa chranit nemyslis??
@kulumulu123 stane sa ,že sa rozmočia ak ich niekto nechá dlhšie ponorené . A nehnevaj sa na mňa ,ale nikde nepíšem,že dieťa nechcem čiže tu nie je o čom.
Išlo o to ,že mi skončila menštruácia a vybehol mi test s dvomi čiarkami aj keď jedna je slabšia 🤷🏻♀️
@mici88 skús pozajtra druhý test z ranného moču. Uvidíš či čiarka bude výraznejšia. Ak áno tak radšej by som nepila najbližšie mesiace
daj fotku
@30katrusa40 ďakujem . Určite skúsim 🙂 tak to je samozrejmosť potom
@30katrusa40 Hmm ,,Môže sa to stať pri rozpití ,že som ho zle namočila?" , kde tam spomina ,,ine pitie"?😎
@niekto2hy reagovala som na autorkin prví príspevok čože na začiatku. To že ty si to nevieš spojiť nie je môj problem
@mici88 to mi je jasné že len dovolenka . Ale skús radšej ešte ten test pozajtra. Prípadne kedy cestujete na dovolenku ?
@mici88
mne príde akoby si ho tam mala dlhsie ale digi test je super, idealne s ukážkou týždňov. Ale zase na podobný zeny písali, že boli tehotné. Niektoré dokonca otehotnela počas MS, ale tak rýchlo by ti neukázal🙂
Skus digi a daj vedieť 😀 A na al onkluziv budeš pit nealko drink 😁
@mici88 toto je pozitivny test ked urobis dalsi o 2 dni bude ta druha ciarka ovela vyraznejsia... A ano menzes mozes mat aj ked si tehotna hlavne na samom zaciatku tehotenstva... Je sice slabsi, nejde tak uplne o menzes ale o jrvacanie pocas uhniezdovania sa vajicka preto je slabsia a kratsie ako zvycajne..
@kulumulu123 mala som ju rovnako dlho ako počas bežnej menštruácie a ani som nekrvácala o moc menej. Ale napríklad som nevidela úplne čistenie ako mávam bežne. No nič je to zatiaľ vo hviezdach . Skočím kúpiť test a zajtra uvidím 🙂 ďakujem vám všetkým za normálne rady 🙂
@mici88 daj potom vediet ako
No skus clearblue 🙂
Testy dnes úplne negatívne 🙂 možno len nejaký chybný test . Ďakujem 🙂

@mici88 spravila by som si digitalny