icon

Môže byť tehotenský test po Ovitrelle falošne pozitívny?

11. apr 2025

Ahojte, s manželom sa už roky snažíme o bábätko. Začali sme navštevovať kliniku a pred 19 dňami mi bola pichnutia injekcia Ovitrelle. Menštruácia mi mešká 2. deň, mávam ju pravidelnú. Cítim aj bolesti ako pri menštruácii, navrete prsia, bolesť v podbrušku... Manzel má dnes po príchode z roboty presvedčil, aby som si urobila test a vyšiel mi takto.. myslíte, že môžem byť tehotná? Alebo je to falošné pozitívny test po Ovitrelle? Nemôžem uveriť, že by sa nám to po toľkých rokoch konečne podarilo...

Môže byť tehotenský test po Ovitrelle falošne pozitívny?
zmrzlinka2021
11. apr 2025

Keď sú dve čiarky, čo si myslíš?

lilope
11. apr 2025

V iných diskusiách sa dočítaš, že sa má testovať po 14 dňoch. Takže asi falošný nebude.

simca115
11. apr 2025
nikushka8
11. apr 2025

Po 19 dnoch by to uz nemal byt ovitrelle ✊️ V CAR vam isto povedali,ze testovat najskor po 14 dnoch. Alebo testovat od 1.dna po injekcii a sledovat ako mizne hcg z ovitrellu a ciarka postupne opat silnie z tehotenstva 😉

krasneleto
12. apr 2025

velmi ti zelam, aby tento test bol pozitivny bez vplyvu ovitrelu... vyzera to totiz tak... skus zajtra znova, ci ciarka silnie

elina34
13. apr 2025

Ahoj baby neviem či sa i to len zdá a chcem tam vidieť dve čiarky alebo sú tam dve čiarky ...

nikushka8
13. apr 2025

@elina34 ano, slaba tam je. Treba testovat rovnakym typom testu,potom sa da lepsie potovnavat

autor
14. apr 2025

@elina34 tiež ju tam vidím 🤍

elina34
14. apr 2025

@nikushka8 dnes som robila taktiež vyšla slabá čiarka

nikushka8
14. apr 2025

@elina34 a je silnejsia?