Môže byť test na 24. deň tehotenstva negatívny?
Ahojte, ak je ranny test na 24 den negativny, je tam este nejaka sanca? Ovulaciu presne odsledovanu nemam, ale cykly mavam v poslednom case 26-29 dnove
Na 24 DC si robíš zbytocne. Neukáže ti nič. Počkaj ešte aspoň 4 dni
@gejb no clovek tu cita ze zeny mali aj na 21, 22 dc pozitivny test, a som zvedava a netrpezliva
Ano, mohli mať, je to skôr výnimočné ale stane sa. Ale ty sa pri negatívnom teste skoro opustaš pritom ti ešte ani menštruácia nemeska.
Ano, mohli mať, je to skôr výnimočné ale stane sa. Ale ty sa pri negatívnom teste skoro opustaš pritom ti ešte ani menštruácia nemeska.
@gejb neopustam, len to nemam s kym prebrat doma. Snazime sa len kratko, takze zatial si to nejak neberiem. Aj ked samozrejme, pozitivny by potesil.
Precitaj si prosim pribalovy letak k testu a riad sa nim.
Zbytocne skoro testujes, Testuje sa az ked MS meska
Precitaj si prosim pribalovy letak k testu a riad sa nim.
@guudy ano, pise ze uz 4-5 dni pred ocakavanou ms 😅
To ktorý test? Ultra včasný clearblue? 😀 ja som dneska 9dpo a negatívny 🥹 neviem či ešte môže ukázať pozitivitu
Pokiaľ nevieš kedy bola ovulácia plus ešte nemešká zbytočne testuješ.
vsak 4 - 5 dni pred ocakavanou MS mozes mat len ovulaciu
vsak 4 - 5 dni pred ocakavanou MS mozes mat len ovulaciu
@viestta no bezne to nie je, menzes by mal prist najskor 10 dni po ovulacii, najlepsie 12-15 dni po nej. Inak by mala kratku lutealnu fazu.
Ja som mala pozitivny test na 11 dpo, teda 25.den cyklu. Bezne som mavala cykly vtedy okolo 32 dni. Ale vtedy sa mi ovulacia posunula na 14-ty den cyklu, mavala som neskor. No na 11 dpo uz som mala 2 ciarky. Ale 24 DC bol negativny ten test na 100%. Takze este chvilku treba pockat. Ak si si ista ovulaciou, tak naozaj tych 12 dni po ovulacii uz byva test pozitivny. Ale nemusi byt, u kazdej zeny moze hladina hcg stupat inak, zavisi to od doby oplodnenia, uhniezdenia atd...
@viestta no bezne to nie je, menzes by mal prist najskor 10 dni po ovulacii, najlepsie 12-15 dni po nej. Inak by mala kratku lutealnu fazu.
Ja som mala pozitivny test na 11 dpo, teda 25.den cyklu. Bezne som mavala cykly vtedy okolo 32 dni. Ale vtedy sa mi ovulacia posunula na 14-ty den cyklu, mavala som neskor. No na 11 dpo uz som mala 2 ciarky. Ale 24 DC bol negativny ten test na 100%. Takze este chvilku treba pockat. Ak si si ista ovulaciou, tak naozaj tych 12 dni po ovulacii uz byva test pozitivny. Ale nemusi byt, u kazdej zeny moze hladina hcg stupat inak, zavisi to od doby oplodnenia, uhniezdenia atd...
@nevenka ja nepisem, ze je to bezne. Pisem, ze aj to moze byt.
To ktorý test? Ultra včasný clearblue? 😀 ja som dneska 9dpo a negatívny 🥹 neviem či ešte môže ukázať pozitivitu
@matusa_153 9 dpo je hrooozne skoro 🙈 to je úplne zbytočne testovať takto skoro a nie to ešte robiť nejaké závery
Prečo sa tak ponáhľate s tým testovaním veď logika a biológia nepustí..
Ja som sa taktiež nevedela dočkať dňa ms a čakala doslova ako na nožoch či prídu alebo neprídu a budem testovať..
Bolo to extrémne ťažké, sledovala som sa až mi z toho skoro preplo.. také stavy čo to dokázalo urobiť po psychickej stránke...ale testovať takto skoro to nie
@matusa_153 9 dpo je hrooozne skoro 🙈 to je úplne zbytočne testovať takto skoro a nie to ešte robiť nejaké závery
Prečo sa tak ponáhľate s tým testovaním veď logika a biológia nepustí..
Ja som sa taktiež nevedela dočkať dňa ms a čakala doslova ako na nožoch či prídu alebo neprídu a budem testovať..
Bolo to extrémne ťažké, sledovala som sa až mi z toho skoro preplo.. také stavy čo to dokázalo urobiť po psychickej stránke...ale testovať takto skoro to nie
@nika_val ja viem že som testovala skoro, asi som čakala že ukáže, ale na 10dpo už som mala viditeľne čiarky nemusela som nič hľadať lupou ☺️ digi včera na 14 dpo 2-3 😍
Podľa mna je to tam 😍 isto bude neskôr aj silnejsi

Na 24 DC si robíš zbytocne. Neukáže ti nič. Počkaj ešte aspoň 4 dni