icon

Môže byť test Toptest nespoľahlivý?

21. feb 2025

Ahojte, som 12 dpo, vždy 12 dpo mi klesne BT a na druhý deň príde ms. Dnes sa teplota drží a neklesla tak som skúsila test, ráno pepino, iný som nemala (nebol to prvý moc) a potom som skúšala toptest plastový tam nič, sni naznak a teraz vecer som skúsila toptest a toto vyšlo. Myslite že chybný ? Pridávam aj ešte kým nebol zaschnutý (cca 5 minút po namočení -namočený bol max5s) a potom foto uschnuty. Nejak tomu neverím, preto sa pýtam skúsenejších ďakujem

Môže byť test Toptest nespoľahlivý?Môže byť test Toptest nespoľahlivý?Môže byť test Toptest nespoľahlivý?Môže byť test Toptest nespoľahlivý?
dianka3
21. feb 2025

To je chybný test.Farbivo sa ti rozlialo-potiahlo a preto sa ti tak zobrazilo.To sa už stalo aj mne ,občas keď moc hlbšie namočíš ako by si mala. Je to negatívny test

majamat
21. feb 2025

a teda erob Pepino,tie ti ukazu ducha aj ked tehu nebudes. a su aj dalsie duchujuce testy.

ak budes viac ako 14dni DPO, potom by uz mal test ukazovat jasne, ale hlavne treba z ranneho mocu.

autor
21. feb 2025

@dianka3 Ďakujem 🙂 na to namočenie si dávam fakt pozor vždy to len tak cca do polovice. Nechápem prečo to takto ostalo 🙂
@majamat jasne skúsim, len dnes som nemala test na prvý moc 🥹ďakujem a držte palce

majamat
21. feb 2025

drzim, daj vediet

dame2
21. feb 2025

Držím palce, mne tento Toptest vždy ukázal pravdu 🙂

dadka1997
22. feb 2025

Uz sa aj mne stalo , ze mi test rozpilo a nebol tam dlho, skús este jeden 🙂

autor
22. feb 2025

Ahojte 🙂 ms prišla 🥹