Môže byť tlak v podbrušku príznakom tehotenstva?
Ahojte žienky 🌸
Chcela by som sa podeliť o moje pocity, o vaše skúsenosti.
V prvom rade začnem tým že mám PCOS
Tento mesiac, sa mi však evidentne podarilo na 18 deň (peak) 24.3.2026 ovulovať.
Dnes je tým pádom 11-12 dni dpo.
Prikladám fotky, včera večer robený mama test, dnes ráno slniečko a intime test. (Naraz oba)
Nemám vôbec žiadne príznaky ako sa tu píše, že prsia citlivé , len cítim asi 2-3 dni že mám tlak v podbrušku ako keby mám dostať menzes.
Ďakujem vám za vaše všetky názori.
Ja vidim 👶. Drzim palce.
Baby , ja len preto, že dobre keby mám jednu ale na všetkých 3? Stalo sa mi, že som mala ale asi slabšie no na ostatných nebolo nič... beriem lieky na tlak ktoré sa v tehotensve nemôžu užívať tak, neviem sama čo robiť, ale určite ďakujem 🌸
O pár dní sprav znovu alebo sa objednaj k lekárovi nech ti zoberie krv, tam to bude jasné.
Baby , ja len preto, že dobre keby mám jednu ale na všetkých 3? Stalo sa mi, že som mala ale asi slabšie no na ostatných nebolo nič... beriem lieky na tlak ktoré sa v tehotensve nemôžu užívať tak, neviem sama čo robiť, ale určite ďakujem 🌸
@moniborotova ake lieky beries? Ja som brala Concor, spociatku vraj tak nevadi, urcite som brala aj ked uz som bola tehotna s riadnymi ciarkami, k lekarovi som sa dostala neskor, zmenil mi lieky na Dopegyt. Som v 20tt., babatko vyzera byt uplne v poriadku.
Pokial neberies ACE inhibitory, je to ok.
@moniborotova ake lieky beries? Ja som brala Concor, spociatku vraj tak nevadi, urcite som brala aj ked uz som bola tehotna s riadnymi ciarkami, k lekarovi som sa dostala neskor, zmenil mi lieky na Dopegyt. Som v 20tt., babatko vyzera byt uplne v poriadku.
Pokial neberies ACE inhibitory, je to ok.
@anonym_2c994c beriem Prestarium. Neberiem to vôbec dlho, len mi lekárka všeobecná prízvukovala že sa to nemôže brat ak by sme čakali babatko ... som jej spomínala , že sa snažíme .. tak hneď ma "poučila"
@anonym_2c994c beriem Prestarium. Neberiem to vôbec dlho, len mi lekárka všeobecná prízvukovala že sa to nemôže brat ak by sme čakali babatko ... som jej spomínala , že sa snažíme .. tak hneď ma "poučila"
@moniborotova no tak toto je problem, presne preto mne zmenili lieky, lebo som doktorovi povedala, ze neberiem HAK, ani nemame ziadnu spolahlivu ochranu a dieta by sme este chceli. Tak ihned zmenili lieky, dokonca je pisane v letaku, ze zenam vo fertilnom veku treba velmi zvazit, su ine lieky, ovela vhodnejsie, ak planujete babatko alebo neberiete spolahlivu antikoncepciu. Ihned volaj lekarke, nech zmeni lieky a pravdepodobne budes sledovana aj na tej klinickej farmakologii alebo ako sa to vola. Plus, budu viac sledovat babatko. Hlavne to musis vysadit, len sama nie, musis to s lekarom urychlene riesit. Tieto lieky mozu poskodit plod...
Nemala Ti to predpisat, preboha, ked si jej povedala, ze sa snazite o dieta...nechapem toto.
😩 tak toto som ozaj netušila. Ja nemám zasa až tak vysoký tlak .. a koľko krát si tabletku aj zabudnem dať .. no budem ju kontaktovať ďakujem
😩 tak toto som ozaj netušila. Ja nemám zasa až tak vysoký tlak .. a koľko krát si tabletku aj zabudnem dať .. no budem ju kontaktovať ďakujem
@moniborotova no ak nemas az tak vysoky, tak nechapem to Prestarium uz vobec. Aky mas? Ale zas, ked lieky zacnes brat, tak ich treba brat a nevynechavat. Vysoky tlak skodi, srdcu, cievam a babatko nema dobru vyzivu. Ak budes tehotna, tak tlak vplyvom progestwronu moze klesnut, ale sla by aom na skrining preeklampsie kvoli tomu tlaku, ked uz ho pred tehotenstvom mas vyssi. Mozno lieky nebude treba, ale daju Ti Aspirin, ja beriem aj ten od 13 tt., 150 mg vecer.

@moniborotova za mňa nie