icon

Môže byť tmavohnedé špinenie znakom tehotenstva?

veronika1681995
8. apr 2025

Ahojte prosím vás o radu 6 rokov užívam antiku to tento mesiac som úplne rozhádzala tabletky a jedna mi dokonca aj ostala ktorú som neužila...asi 3 dní pred tým ako som mala normálne dostať menštruáciu som začala mať také hnedé na nohavičkách ...potom to začalo byť silnejšie reku asi menštruácia...od prvého spinenia je to dnes 6 deň asi ...ale väčšinou je to také tmavo hnedé...môže ísť o tehotenstvo?????
Mala som aj dosť náročné dni čo sa psychiky týka.

kukulienka83
8. apr 2025

... tehotenský test? 🤷

veronika1681995
autor
8. apr 2025

@kukulienka83 pôjdem si ho kúpiť len som chcela vedieť počuť názor...pri prvej dcérke som toto nemala no pri nej som antiku neuzivala

anavixy
8. apr 2025

Hnede spinenie = slabe krvacanie. Ked si brala tabletky hala-bala, mozes mat rozhadzany cyklus, hormony, stres, mestruacia neprisla v normalnej intenzite, toto moze byt slaba menstruacia, predmenstruacne spinenie, rozhadzane hormony, tehotenstvo.. sprav si test, to je zaklad 🙂

krasneleto
8. apr 2025

tak to moze byt cokolvek... sprav test a budes/ me mudrejsie...

veronika1681995
autor
8. apr 2025

@anavixy no len teraz neviem...zajtra by som mala začať brat tabletky ale 7 dňová pauza nebola tak neviem či začať ich tak znova brat alebo ako...ak bude test negatívny

anavixy
8. apr 2025

@veronika1681995 tak ono sa to da tak brat, bezne to zeny robia, ze pokracuju bez pauzy a vynechaju menstruaciu, nie? A uvidis ci nabuduce to uz bude ako ma byt, alebo sa rovno porad s gynekologom 🙂