Môže byť uhniezdenie embrya fyzicky pociťované?
Dievčatá, ktoré ste nejakým spôsobom ucítili uhniezdenie, prosím, poraďte mi. Viem, že názory na to sú rôzne, avšak aj po prečítaní článkov som zistila, že to je možné mať nejaký fyzický prejav. 6 dní po ovulácií ma celý jeden deň pichalo v podbrušku (v strede, nie vo vaječníkoch na bokoch), ALE! tri krát ma tak neskutočne pichlo v tom určitom bode, sekundové pichnutia, že som sa musela až zastaviť.. Zároveň som nejako pomedzi to mala bolesť v bruchu ako pri prichádzajúcej ms (ktorú mám mať za viac ako týždeň). Najskôr som si myslela, že je to nejaké prechladnutie, avšak čoraz viac si myslím, že to môže byť zrovna toto. Všetky prejavy dnes (7dpo) ustúpili takmer na minimum. Tie, ktoré ste to cítili, môžete mi napísať, ako sa to prejavilo u vás? O bábätko sa momentálne aktívne nesnažíme, ale možné to je, aj keď by sme si ho priali, ale nechcela som byť tehotná nevesta, preto si nemyslím, že by to boli nejaké namýšľačky. 🙂 iné problémy nemám, cyklus ako hodinky
@nikoleta999 ďakujem, napísala som, snáď na správne miesto 😇
nikdy som nič necitila
@sara07 ďakujem, ale otázka je smerovaná na tie ženy, ktoré to cítili, príp. si myslia, že to cítili. Viem, že drvivá väčšina nie 🙂
Ja áno, pri prvom
Ja som mala tiež napríklad mierne pichanie v podbrušku a v deň keď si myslime že sa uhniezdilo som večer slabo špinila 🙂
@papaya308
@lenka5545 ďakujem baby, a ak by ste si vedeli spomenúť, tá bolesť bola naozaj v strede podbruška? Lebo veeeeľa báb tu písalo, že ich bolia vaječníky, teda po bokoch (aj keď si skôr myslím, že to boli presne tie baby, ktoré sa skôr pýtali, či to môže príznak začinajúceho sa tehotenstva. A koľko vám to asi trvalo prosím? Celé to pichanie?
Špiniť som nešpinila..
Ja som citila take napätie v podbrušku
Ja som aj spinila
A bolesť hruza ako keď nožom pichne,tiež kdesi v podbrušku
@papaya308 presne, veľmi dobré prirovnanie, u mňa rovnako..
Ja som to nemala až také intenzívne skôr by som to prirovnala k silnejšej menštruačnej bolesti možno kŕč a potom som špinila ťažko povedať každá to ma asi inak je to dosť individuálne
Ja som mala 8dpo špinenie a odvtedy stále také tlaky, ako keby sa mala ms pustiť každú chvíľku. Inak žiadne pichanie som nemala. A boleli ma kríže a bolia doteraz.
@bambulka711 ozaj áno, aj mňa kríže včera boleli dosť, dnes to už nie je také intenzívne, ale stále cítim
Ahoj, ja som cítila pri synovi. Pamätám si, že sme vtedy boli na nákupe v potravinách a ja som cítila neskutočnú bolesť v jednom bode v krížoch na boku (čiže ako keby z opačnej strany). Pamätám si to, lebo som vtedy okrikovala muža nech chodi pomalšie, lebo mňa to v tom mieste neskutočne pichalo a trvalo to dlhšie. Pre mňa to nebol moment, ale to miesto ma mohlo bolieť nejakých 30minút alebo tak nejak..
Ja som ešte 2 týždne po teste behala na WC, že som to dostala. Kríže ma nebolia iba ráno v posteli, inak si ich stále musím podkladať.
Mala.som aj ja. Plus,krv.
@calathea97
@snowflakenel ďakujem vám baby, aj za váš príspevok ☺️ nakoniec vás bolo viac, ako som so myslela, a nie je to nič nezvyčajné!
Aj to bolo uhniezdenie?

Ja som síce išla cez IVF, ale cítila som uhniezďovanie 🙂 ak chceš napíš správu