Môže dievča otehotnieť bez pohlavného styku?
Zdravim, potreboval by som poradit a zaroven nechcem pre vas vyzniet smiesne, len mame obavy to je vsetko.
S frajerkou sme este nemali pohlavny styk a je panna. No tesne pred jej menstruaciou sme mali chvilku kedy som s penisom siel po jej vagine, urobil som sa ale neslo to priamo na posvu to nie, vystriekol som niekde na brusko ale neviem ci nieco mohlo stieknut aj v okoli vaginy alebo posvy. Menstruacia jej meskala 4 dni. To sa stalo pred dvoma tyzdnami a pocituje bolest brucha a naduvanie. Je mozne ze je tehotna? Ma z toho stres ma to v hlave a mozno si to stresom privolava tu bolest. No radsej som sa chcel pokusit poradit aj tuto.
Vopred Vam dakujem za vasu reakciu odpoved, budem velmi vdacny. Krasny den Vam este prajem!
kolko mate rokov? na hodine biologie v 7 rocniku co povedali? prejdes po vagine a striekas na brusko hmmm... a ju zduva....hmmm. kupit test, ale tehotenstvo je tak mozne ako...
to sexujú už 5 ročné deti?
Chlapce nema byt z coho tehotna ibaze by si vrzla s niekym inym
@karem Chápem, že ste mladí, ale mohli ste si niečo ohľadne sexu naštudovať predtým, než ste do toho išli. Dnes to nie je problém - sú tony informácií na nete.
MY sme pri vašom sexovaní neboli, nevieme, čo ste urobili, ako ste to urobili. To, čo ty uvádzaš, môže ale nemusí byť pravda. NIKTO na MK nemá šancu vedieť, či tvoja frajerka je alebo nie je tehotná. Môže byť, ale aj nemusí. Ak to chcete vedieť, tak si kúpte tehotenský test, v lekárni ti poradia, ktorý.
A nabudúce - ak už budete mať intímnosti, tak si predtým kúp prezervatív. Nie je vekovo obmedzený, ako alkohol.
🥱
Je to možné. Čo myslíš ako funguje umelé oplodnenie? Doktor potrie žene vagínu semenom a je to
@karem koľko máte rokov? Dúfam, ze už máte nad 15,podľa tvojej otázky 🙈Tu mas postupne kroky
1. urobiť test
2. je veľmi nepravdepodobné, ze by bola tehotná, ak to naozaj bolo tak, ako píšeš
3. keď chcete už intímne žiť, tak si o tom aj niečo ppzistujte, hlavne ako je možné a nemožné dôjsť k oplodneniu
4. zabezpečit si ochranu,kondóm je najjednoduchšie a najlacnejšie riešenie
a potom že netreba na školách sexuálnu výchovu!
Ty kks ale treba zakazovat sexualnu vychovu na skolach.. asi len tolko k tejto teme.
@micusa2222 no niet sa čomu čudovať Slovensko tiež neprekvytá inteligenciou 🤔
Bud moderny a opytaj sa chatGPT 🙂

Neverím že pri dnešnom školstve existujú až takýto nevzdelaní ľudia.. toto to neuveri nikto