Môže digitálny test potvrdiť tehotenstvo už teraz?
Ahojte prvom rade viem že sa nemám testovať ale v stredu idem na procedúru ktorá neodporúča byt tehotná. Kedy prebehla presne ovu neviem . Jedine že ovu testy 1.4. Vybehli pozitívne. Ja viem že mamatest neodporúčate ale mam len tie ,teda už nemám a takto mi vyšli dnes je spodný včera stredný a v sobotu bol ten vrchní. Niečo na každom je teda až na dnešný spodný kde je viac viditeľnejši ako včera. Je šanca že by to vyšlo ? Aké skúsenosti mate za posledné obdobie s týmto testom?. Fotky pridávam do komentárov. Jedna upravená bude . Ďalšia vec keď mi takto hodi takýto test je šanca že digitálny by niečo už ukázal/ potvrdil

Podla mna negativne
@kitycat nezdaju sa mi úplne čisto biele . Takže otázka znela ináč nie ci je negatívny alebo pozitívny ale skúsenosti teraz s mamatestom
Teda ja neviem či mám orli zrak ale na dnešnom vidím. Nič nemusím loviť ani ho natáčať. Ako je pravda ze tu na MK tu kvalitu fotky skresli ze ja to na fone mam zreteľnejšie ako tu .
Nevadí no radu ako fungujú dnešné mamatesty som nedostala ani či digitálny by niečo ukázal. Vyskúšam zajtra a uvidím no
Ja som mala rovnaké čiarky a bola som tehotná
V stredu ráno zopqkuj a uvidíš.
Na poslednych dvoch je vidiet na uplne poslednom uz jasna ciarka, drzim palce
na poslednom je ciarka... vyzera to nadejne, drzim palce
@ysseba digitálny som ešte nakoniec nekupovala . Pre istotu som termín zrušila. Čiarka na teste mi vybehla povedané hneď. Len keď som čítala tie fóra ráno ohľadne mamatestoch tak neviem čo si o tom myslieť. Tak zajtra ešte skúsim a ak by bol silnejší zajdem kúpiť digitálny a skúsim overiť nim
@janica_
@krasneleto
Ďakujem. No bodaj by i keď ma človek zmiešané myšlienky ako to teda dopadne
hybaj kupit ten digitalny...
@krasneleto 🤣 . Dnes nestíham už lekáreň ale zajtra mam voľno keďže som mala mať niečo iné tak lekáreň zajtra poriešim a nechám sa prekvapiť až teda zajtra podľa toho ako dopadne test . I keď neverím že by až takto falošné čiarky mohol robiť ako som čítala inde
Ja sama mam s Mamatestami zle skusenosti, takmer kazdy mi robil ciarku a tehotna som nebola. A ukazovali sa mi v limite. Ale drzim ti palce, daj nam vediet ✊
@ysseba no práve to je to že ako vychádzajú tie testy teraz . Ráno som čítala toľko ks fórum o testoch o tom že tehotné neboli alebo aj teda že normálne boli . Neviem čo si myslieť testy silnú, príznaky pred ms nemám žiadne. Inokedy už aj pobolieva podbrušku teraz ešte nič. Sama som zvedavá na zajtra aký test ukáže
Takže ušetre cca 8€ . Test cca tak nejako ako prvý alebo druhý, . Dokonca ms začala slabšie, zatiaľ bez bolesti pritom teda mne vždy začína pred ms jemne bolesti podbrušku. Takže v skratke mamatest sa fakt nehodí možno max keď ma prísť ms alebo mešká. Teda pokiaľ u mňa nešlo o biochemické ale to nezistil. Ale to nevadí . Deti mame a či teda vstúpi dalsi člen necháme na prírodu