icon

Môže meškajúca menštruácia znamenať tehotenstvo i napriek negatívnemu testu?

123anonymko
19. nov 2025

Ahojte , chcela by som sa opýtať či je ešte šanca že som tehu aj keď testy sú negatívne .Menzes mi mešká už 3 dni a už týždeň pociťujem príznaky ako bolesť pŕs , citlivý čuch , strašnú únavu, závraty , občas bolesti brucha (take pichanie, ťahanie ) nechuti mi jesť a je mi zle +často behám na wcko . Ani náznak toho že by mal prísť menzes . PMS mám silnú bolesť pŕs deň pred ms a silne bolesti brucha a strašnú chuť na sladké . Teraz na sladké ani nepomyslím . Zdvíha sa mi žaludok . Ukázal vám niektorej test až neskôr pozitivitu ? Ďakujem

petamich
19. nov 2025

Ak by tieto silne priznaky suviseli s tehotenstvom, test by vysiel pozitivny. Kazdopadne skus otestovat este o 2 dni a uvidis.

moony99
19. nov 2025

Koľko máš rokov?Neuzivala si nejaké lieky?

anonym_f8149d
19. nov 2025

Ovulácia sa môže omeškať, je to úplne v poriadku. Tým pádom sa omešká aj menštruácia. Ak mešká dlho (2-3 týždne) treba sa ozvať gynekologičke.

123anonymko
autor
19. nov 2025

@anonym_f8149d ovulaciu som už mala ,sledujem si ju aj ku dr chodím na folikumetriu a s mm sme sa snažili cez plodne dni ,cyklus mám pravidelný , lieky beriem ale už veľmi dlho a nijako mi to neovplyvňuje cyklus praveže ho mám pravidelný . Snažíme sa o babo s mm .

mici88
19. nov 2025

@123anonymko pri takých príznakoch by už bol test pozitívny

123anonymko
autor
19. nov 2025
@mici88

@123anonymko pri takých príznakoch by už bol test pozitívny

@mici88 no je negativny 🤷🏼‍♀️ iba duch sa mi ukázal