icon

Môže meškanie menštruácie naznačovať tehotenstvo?

25. dec 2024

Menstruacia pred 37 dnami (aktualne 42 dnovy cyklus)
Ahojte, zeny ste tu aj take ktore ste nemali ziadne tehotenske priznaky na zaciatku?
Menstruacia mi momentalne meska, uz sa tym zacinam zaoberat ale tak obchody su zavrete :D test doma nemam, ale nemam ziadne priznaky. Vela jeme cez sviatky vsetci 😂 alkohol som tiez pila tieto dni, inac mi zle nebolo. Prsia ma nebola ani v podbrusku nic. Unava hmm no ja zvyknem byt unavena bezne pocas dna/ skoro vecer. Skratka nic zavazne len ta meskajuca menstruacia, tak som na zaciatku meskania nejak s tehu neratala. Obcas mi par dni meska ale takto dlho to uz nezvykne. Samozrejme 27. Uz skocim do drogerky ak dovtedy nedostanem, len vacsinou citam, ze zeny uz tusia skor dokonca aj ako pred vynechanim menstruacie a ja veru teda absolutne nic.

colsami
25. dec 2024

Mozes aj nemusis mat nejake priznaky, je to individualne.

denisa_deniska
25. dec 2024

Samozrejme, veď veľa žien má jediný príznak rastúce brucho

dixitka
25. dec 2024

Ja som príznaky mala už pred vymeškaním, ale určite to nie je pravidlo. Skôr myslím, že väčšina žien má príznaky až od nejakého 6. tt, čiže meškajúci menzes je prvý príznak, že sa niečo deje. Inak, testy majú aj v lekárňach a niektoré sú vždy otvorené aj cez sviatky, tak nemusíš nutne čakať do 27. ;)

januska12323
25. dec 2024

Test kúpiš aj v lekárni

dadka1997
26. dec 2024

Tak priznaky sa stupňuju ako rastie hcg, takze nie je pravidlo, že by si ich uz pocitovala, mne nastupili az okolo 8az9tt , treba sa len otestovať dnes si chod kupit test a uvidis , ak by si bola tehotna uz by ti pekne ukazalo

ronie338
26. dec 2024

Pri prvom som nevedela ze som tehu kým som si test nespravila na 3 den meškania. Pri ďalších som vedela už skôr

autor
27. dec 2024

Tak tehotna nie som dnes som si robila test 🙂 po sviatkoch teda asi skocim cim skor ku gynekologicke na vysetrenie ak dovtedy nedostanem pretoze momentalne mi cyklis taha uz 44. Den