Môže mi meškať menštruácia zo stresu?
Ahojte ľudkovia.
Tento mesiac sme mali 2krat pohľad.styk, akosi som bez chuti.
No dávame si stále pozor samozrejme, a teraz deň pred očakávanou MS som si nedala pharmatex , že veď načo a manžel mi povie, že čo by mohlo byť, ak by trocha ušlo...
Menštruácia mala prist 8.12. a zatiaľ nič. Prsia , brucho ma bolia ako pred MS, ale ona nikde. Robila som si aj testy 2 🫣, samozrejme nič. Môže to byť z toho, že som v extrémnom strese? Prosím o názory. Sledujem sa ako blbka..ďakujem Vám.
Samozrejme, ze to moze byt z toho. Nestresuj, bud v klude a uvidis, ze menstruacia pride. Len hlavne nestresuj!
Boze, to je akocez kopirak ja ale ja mam tabletky !!! len jeden den som si dala neskor. a prvykrat v zivote mi neprisiel menzes po vysadeni (presne ako tebe 8.12 mal) , vcera som si robila test vecer a negativny aj teraz rano negativny a za 5 minut uz aj prisiel menzes ale to bol extremny stres toto (a ja mam fakt velky stres v praci). Takze prajem ti aby ti prisiel ale kedze si uz 3 dni po ocakavanej men. a mas negativne testy ta pravdepodobnost je fakt nuloba takze nadych vydych a pride to 🙌🏻
Boze, to je akocez kopirak ja ale ja mam tabletky !!! len jeden den som si dala neskor. a prvykrat v zivote mi neprisiel menzes po vysadeni (presne ako tebe 8.12 mal) , vcera som si robila test vecer a negativny aj teraz rano negativny a za 5 minut uz aj prisiel menzes ale to bol extremny stres toto (a ja mam fakt velky stres v praci). Takze prajem ti aby ti prisiel ale kedze si uz 3 dni po ocakavanej men. a mas negativne testy ta pravdepodobnost je fakt nuloba takze nadych vydych a pride to 🙌🏻
@anonym_b6c78e nechceš vedieť v akom strese som ja, ver mi.
Dnes ráno test opäť negatívny, ale proste ja sa neviem dať do pohody, no zblázniť sa mi treba och ...
@anonym_b6c78e nechceš vedieť v akom strese som ja, ver mi.
Dnes ráno test opäť negatívny, ale proste ja sa neviem dať do pohody, no zblázniť sa mi treba och ...
@michi29 viem si to uplne predstavit. aj ked tie testy su negativne clovek chce ten menzes nech na to uz nemusi mysliet.
Dievčatá viem ako sa cítite -ja som mala poslednú menštruáciu 1.11 a odvtedy nič🫣včera som si robila test negatívny,tak sama neviem čo sa deje…
@michi29 Tak môžeš byť to je jasné, ale môže to byť nir ken stresom,ale aj iným problémom. Aj nahliadnutie, hormóny čokoľvek. Mne vo veľmi stresovom období mesiac neprišla,ale aj som schudla tak to bolo aj tým. Po mesiaci som išla k lekárovi na vyvolávačku. Vedela som, že tehotenstvo to nie je.
@michi29 Dala di si aj horúci kúpeľ a červené vínko? Či tehotenstvo by radšej potešilo?
@michi29 dávate si pozor čiže nemáte žiadnu ochranu. No to by som bola v strese aj ja. Ak máš negatívne testy tehotná nebudeš ale rozmýšľaj nad ozajstnou ochranou.
@michi29 ano moze to byt aj stresom

Mne raz kvôli veľkému stresu "meškala" menštruácia mesiac.