icon

Môže nejaký liek skresliť výsledok testu?

emmina1978
16. jún 2014

ahojte babenky.
Dnes som 10 DPO a na teste s citlivostou 10 aj 25 mám riadne viditelnú druhú čiarku.... zdá sa mi to príliš skoro, nie???ked tak, cakala som ducha ale nie toto.... s mm sme sa ani nesnazili uz o tretie babatko, ja som bola chorá a cca v období ovulácie sme mali styk. lenže: ja som bola minuly tyzden aj na rtg hrudníka, uzívala som zinnat a iné lieky na zápal priedušiek.... tak teraz neviem ci to moze ovplyvnit tehu... moje mladšie dietatko ma teraz 15 mesiacov, v case porodu bude mat takmer 2 roky, som trosku mimo z tejto info. takze moje otázky sú:
mohlo pozitivny test ovplyvnit nieco ine ako tehotenstvo?
rtg hrudníka mohlo poskodit babatko?
antibiotika+ostatne lieky tiez? 😨
prosim poradte...

piacere
16. jún 2014

@emmina1978 ja som pri prvom mala na 10dpo silne pozitívny test, niektoré dievčatá ma presviedčali, že to budú dvojky 😅 Neboli 😉 Iba sa zrejme vajko veľmi skoro uhniezdilo, takže na 10dpo už bolo hcg vysoké...

Atb neuškodia, pretože sa vajíčko zrejme len pred pár dňami uhniezdilo... a aj keby to bolo v čase, keď už si atb brala, ešte nie je napojené na tvoj krvný obeh....

čo sa týka rtg... tak to neviem, to už je o inom ako lieky...

emmina1978
autor
16. jún 2014

@piacere je to moje tretie tehu, budem mat cochvila 36 rokov a dva cisarske mam za sebou.... ☹

katkasofi
16. jún 2014

No toto by aj mna zaujimalo ohľadom rtg...

lenz
16. jún 2014

a na rtg sa ta nepytali kedy si mala naposledy menzes u nas mi vzdy spravili rtg az v den menzesu

emmina1978
autor
17. jún 2014

@lenz nepýtali. Iba či nie som tehotná....