Môže ovulačný test ukázať tehotenstvo?
Ahojte čítala som viacero diskusii na tému ovulacnych testu, ze ukázali tehotenstvo.Ja mam momentálne 3 ni do MS a vyšiel mi takýto ovulacny test.Tehotensky po ruke nemám tal som skúsila ovulacny. Moze toto nieco znamenať ?

Musela by byt ta ciarka taka, ze Ti oci vybije. Ale poviem Ti, tehotna byt mozes, ja som to skusila pri stvrtom dietati, robila som ovulacny test a bol negativny, hoci tehotensky som mala pozitivny uz. Az o tyzden po prvom pozitivnom tehotenskom teste, som mala aj ovu test pozitivny, ale brutalne, ako nikdy. Takze mne skor ukazal tehotenstvo klasicky tehotensky test.
Napíšem k tejto téme svoju skúsenosť. Pred prvym tehotenstvom som dosť testovala a 11-12dpo som naozaj mala ovulacny pozitívny /taky, ze obe čiarky boli rovnako výrazne a zafarbilo sa to veľmi rychlo/. Bolo mi to cudne, tak som si spravila tehot.test.....Tehu test mi ukázal už slabšiu čiarku.... v druhom tehot.som si 10dpo a 11dpo robila ovulacny test, bol negativny, tak som di povedala, ze nic teda asi...Ale napriek tomu som už bola tehotná.... škoda, že som nereagovala ďalšie dni....ale osobné si myslím, že môže byť ovu test pozitívny, ale v tej dobre zrejme aj tehu test bude pozitívny..