icon

Môže ranná slabá čiarka na teste znamenať tehotenstvo?

pepik972
11. jan 2026

Ahojte dnes som 12DPO …už týždeň mám bolestivé prsia, pálenie záhy , a bolest krížov a pobolievanie v podbrušku robila som si test ráno dva dni po sebe hneď po namočení my ukázalo slabulinku čiarku nemám s tým skúsenosti žiadne viete mi povedať niečo otom ?

anonym_15d35b
11. jan 2026

Boli tu prípady, že mamatesty ukázali takéto čiarky a tehotné neboli. Musíš sa len o deň, dva otestovať opäť a uvidíš, či čiarka silnie. Príznaky tehotenstva ale učite nemôžeš mať už týždeň, to je nereálne. Nakoľko ak je toto skorý pozitívny test tak si reálne tehotná tak možno 3-4 dni.

elz1920
11. jan 2026

Skús testy aj najbližšie dni, podľa možnosti rovnaké, aby si videla, či čiarka tmavne.

Kľudne môžeš mať nejaké príznaky, ja som prvý raz mala divnú pachuť v ústach a druhý raz mi strašne smrdelo jazero, ale iba mne. Potom začalo pobolievanie v podbrušku. Testy som mala pozitívne na 9.-11. deň po ovulácii.

Každá to má inak. Niekto necíti nič a zistí to až po vynechaní menzesu. Niektoré majú dokonca menzes a zistia tehotenstvo náhodou na kontrole u gynekológa.

krasneleto
12. jan 2026

zopakuj o dva dni test . pepino a mamatest najviac ukazuju falosnych duchov