Môže slabá čiarka na teste znamenať tehotenstvo?
Dobry den
Dnes som 32DC 2 dni mi meskaju,je to s urcitostou pozitivny test aj ked ta druha ciarka nie je silna ako prva? Uz sa nechcem sklamat

Ano je pozitivny. Blahozelam 😊
ona bude postutpne silniet, zalezi od vyska HCG, takze je pozitivny a gratulujem
Blahoželam to už je pekne pozitívny test, žiaden "duch"
po 6 rokoch a dvoch neuspesnych vkladoch, po tom ako sme sa na všetko vykašlali a zmierili sa s tym tak takto nečakane a hlavne prirodzene to prišlo...Neuveritelne
Je pozitívny Gratulujem 🥰 nám tiež takto keď už sme sa na všetko vykašľali, začali riešiť sťahovanie a proste nový začiatok 🤣🤣 a niekde medzi sťahovaním, upratovaním, zariaďovaním som si nevšimla, že mi meškajú cez 2 týždne 🤣🤣🤣
o to viac ti drzim palce nech vsetko dobre dopadne.
Veľmi sa neteš....ja som sa tiež tak tešila a som pred tromi týždňami potratila
Jeeej, super. 🙂 drzim palce 🙂 Aj nam sa zadarilo po ivf prirodzene.
( z ivf mame dceru) po 8 rokoch som otehotnela ani neviem kedy
Veľmi sa neteš....ja som sa tiež tak tešila a som pred tromi týždňami potratila
@dia219 toto su co za kecy? takto musis dodrbat den zene ktorej vysiel pozitivny test? ty musis byt fasa osoba
@dia219 toto su co za kecy? takto musis dodrbat den zene ktorej vysiel pozitivny test? ty musis byt fasa osoba
@isadoraisa toto mi príde ako, mne to nevyšlo nedoprajem ani tebe.. Inak jak slovami ublížiť neviem.. Hrozné 🙄
Podľa mňa to síce znelo kruto, ale dúfam že to tak nebolo myslené. Určite má v sebe bolesť.