icon

Môže slabý menzes znamenať tehotenstvo?

ksinia
23. okt 2025

Ahojte baby, vidite nieco na tom teste? Snazime sa uz dlho, meskala mi menstruacia 4 dni, potom prisla taka mierna, trvala 3 dni, dnes to ustalo, tak som si spravila test, lebo citim ze je nieco inak 😬 moze ist o tehotenstvo? Samozrejme idem zajtra k lekarovi.

Môže slabý menzes znamenať tehotenstvo?
Strana
z2
jaskolka
23. okt 2025

Úplne negatívny,len jedna čiarka ..
A len zo zvedavosti, prečo to držíš za tú "cikaciu"časť?🤔

ksinia
autor
23. okt 2025
@jaskolka

Úplne negatívny,len jedna čiarka ..
A len zo zvedavosti, prečo to držíš za tú "cikaciu"časť?🤔

@jaskolka netusim preco to tam drzim 😂 ked som videla tu druhu ciarku tak som sa aj potesila a rychlo odfotila 😂

pusinkaaa1
23. okt 2025

@ksinia daj potom vedieť držím palce

ksinia
autor
Autor odpoveď zmazal
cyneric
23. okt 2025

Na prvý pohľad sú oba testy negatívne, lekár ti to bude vedieť zistiť na určito. Držím palce!

ksinia
autor
23. okt 2025
@cyneric

Na prvý pohľad sú oba testy negatívne, lekár ti to bude vedieť zistiť na určito. Držím palce!

@cyneric ďakujem 😊

diewcatqoo
23. okt 2025

Podla fotky su oba testy negativne. To sa proste obcas stane, ze menzes meska, je slabsi, silnejsi alebo pride skor. Nemyslim si, ze toto teraz ma nieco spolocne s tehotenstvom. Ale rozumiem, ze ta to vyviedlo z miery, najma ak sa dlhsie snazite. Mala som to svojho casu rovnako - ked sme sa snazili, tak vsade som videla nadej. Kazdopadne, drzim palce.

ksinia
autor
23. okt 2025
@diewcatqoo

Podla fotky su oba testy negativne. To sa proste obcas stane, ze menzes meska, je slabsi, silnejsi alebo pride skor. Nemyslim si, ze toto teraz ma nieco spolocne s tehotenstvom. Ale rozumiem, ze ta to vyviedlo z miery, najma ak sa dlhsie snazite. Mala som to svojho casu rovnako - ked sme sa snazili, tak vsade som videla nadej. Kazdopadne, drzim palce.

@diewcatqoo asi to musim pustit z hlavy, a ked to pride tak to pride.

anonym_7d0ce6
23. okt 2025

Ahoj, ja vidím zas čiarku na obidvoch 😅urob ešte nejakú inú značku ten modrý toptest nemajú veľa farbiva a pepino no to je kapitola sama o sebe. Odporucam plastový z lekárne plus

ksinia
autor
23. okt 2025
@anonym_7d0ce6

Ahoj, ja vidím zas čiarku na obidvoch 😅urob ešte nejakú inú značku ten modrý toptest nemajú veľa farbiva a pepino no to je kapitola sama o sebe. Odporucam plastový z lekárne plus

@anonym_7d0ce6 ja ju tam tiez vidim 😂 ale nechcem si namyslat moc 🙄 pred 4mesiacmi odislo s menstruaciou, a teraz mi vychadzaju taketo testy aj ked este trosku spinim 😬

krasneleto
24. okt 2025

ci krvacas alebo nie , nie je smerodajne... co vsak je, je intenzita ciarok na teste pri meskajucej MS... ak by tento test bol robeny 4 dni pred, poviem , crta sa a drzim palce... 4 dni po ocakavanej MS je toto zial negativny vysledok najskor biochem tehu...

krasneleto
24. okt 2025

dokonca teda , ak som lepsie precitala 4 dni meskala, 3 dni krvacanie a tento vysledok... mrzi ma to, ale tehotna nie si...drzim palce

zanzilady
24. okt 2025

Ahoj, skúšala si aj dnes ?

ksinia
autor
24. okt 2025
@zanzilady

Ahoj, skúšala si aj dnes ?

@zanzilady ahoj, neskusala, uz naco zbytocne ked idem k lekarovi. Ale podla mna je to tiez blbost ze by som bola ked som potom mala menstruaciu, aj ked slabu ale predsa bola 🥺

ksinia
autor
24. okt 2025

Aj ked dost vela som o tom citala, upokojovala sa ze je to uhniezdovanie, a ze aj tak este nemusi ukazat normalnu ciarku, az o tyzden mozno dva. Snazili sme sa od 11teho kvazy az do 15teho, 16teho mala prist normalna menstruacia ale prisla 21 a aj to len taka slaba ze keby si z hygienickeho hladiska nemenim vlozku tak jedna vydrzi cely den 😬 uvidim co povie doktor.

zanzilady
24. okt 2025
@ksinia

Aj ked dost vela som o tom citala, upokojovala sa ze je to uhniezdovanie, a ze aj tak este nemusi ukazat normalnu ciarku, az o tyzden mozno dva. Snazili sme sa od 11teho kvazy az do 15teho, 16teho mala prist normalna menstruacia ale prisla 21 a aj to len taka slaba ze keby si z hygienickeho hladiska nemenim vlozku tak jedna vydrzi cely den 😬 uvidim co povie doktor.

@ksinia som zvedavá daj vedieť 🙂 veď práve niekedy môže ten cyklus zblbnut a proste otehotnies a máš nejaké krvácanie čo vyzerá ako ms 🥹

krasneleto
24. okt 2025
@ksinia

@ksinia ak ste sa snazili od 11-15 a MS mala prist 16, tak ste sa snazili mimo plodnych dni... teeda pri 28 dnovom cykle...

ksinia
autor
24. okt 2025
@krasneleto

@ksinia ak ste sa snazili od 11-15 a MS mala prist 16, tak ste sa snazili mimo plodnych dni... teeda pri 28 dnovom cykle...

@krasneleto na toto sa uz nespolieham, na plodne a neplodne 🙄 po menstruacii som bola u lekara a povedal mi ze ovulaciu nemam a testy ukazali vtedy ze mam. Ta ja uz neviem potom 🙄

magdalienka11
24. okt 2025
@ksinia

@krasneleto na toto sa uz nespolieham, na plodne a neplodne 🙄 po menstruacii som bola u lekara a povedal mi ze ovulaciu nemam a testy ukazali vtedy ze mam. Ta ja uz neviem potom 🙄

@ksinia sestra mala takú miernu ms a bola tehotná 😊. Držím ti palce.

ksinia
autor
24. okt 2025

Takze baby, podla vysetrenia “prstami” a tym ze mi tlacil brucho povedal ze je mozna gravidita, na sone este nic 🙄 lebo je to skoro, dostala som injekciu na zastavenie toho vytoku a v utorok kontrolne sono.

zanzilady
25. okt 2025
@ksinia

Takze baby, podla vysetrenia “prstami” a tym ze mi tlacil brucho povedal ze je mozna gravidita, na sone este nic 🙄 lebo je to skoro, dostala som injekciu na zastavenie toho vytoku a v utorok kontrolne sono.

@ksinia ahoj, neskúšala si dnes test či to silnie ? To by mohlo dosť povedať

ksinia
autor
25. okt 2025
@zanzilady

@ksinia ahoj, neskúšala si dnes test či to silnie ? To by mohlo dosť povedať

@zanzilady ahoj, zatial som neskusala, nemam doma test, uz do pondelka vydrzim a testnem 😊

zanzilady
25. okt 2025
@ksinia

@zanzilady ahoj, zatial som neskusala, nemam doma test, uz do pondelka vydrzim a testnem 😊

@ksinia obdivujem vydrž 😅

ksinia
autor
25. okt 2025
@zanzilady

@ksinia obdivujem vydrž 😅

@zanzilady byvame na dedine, ani nemam moznost ist niekam do mesta, inak by som to nedala urcite 😂

zanzilady
25. okt 2025
@ksinia

@zanzilady byvame na dedine, ani nemam moznost ist niekam do mesta, inak by som to nedala urcite 😂

@ksinia tak ale to v dobrom závidím 😅menej stresu a ušetrené €

ksinia
autor
25. okt 2025
@zanzilady

@ksinia tak ale to v dobrom závidím 😅menej stresu a ušetrené €

@zanzilady ale dnes mam take ako keby menstruacne bolesti, take v podbrusku sťahy alebo ako to nazvat 🙄

zanzilady
25. okt 2025
@ksinia

@zanzilady ale dnes mam take ako keby menstruacne bolesti, take v podbrusku sťahy alebo ako to nazvat 🙄

@ksinia ono to je úplne bežne 🙂 pokiaľ netrvajú nejak dlho . Ja som to hádam do 3m mavala. Ale ono to začalo a potom po 2-3 minútach zas prestalo 😊

ksinia
autor
25. okt 2025
@zanzilady

@ksinia ono to je úplne bežne 🙂 pokiaľ netrvajú nejak dlho . Ja som to hádam do 3m mavala. Ale ono to začalo a potom po 2-3 minútach zas prestalo 😊

@zanzilady ano je to take chvilkove. Och nech je uz utorok 🫣😂

zildo
1. nov 2025

@ksinia ako si dopadla?

ksinia
autor
1. nov 2025
@zildo

@ksinia ako si dopadla?

@zildo testy silneli, a vsera na sone mi povedal ze vidi “bliziacu sa menstruaciu” tak hned strach a neviem co, a dnes rano test uz len z jemnou ciarkou 😔

Strana
z2