icon

Môže tehotenský test odhaliť tehotenstvo tak skoro?

23. júl 2025

Zdravim, menstruacia mu skoncila 12.7., 16.7. Som mala nechraneny pohlavny styk. Podla app by som mala dalsiu menstruaciu dostat 10.8. Posledny cyklus som mala 28 dnovy, pred tym 33 a vacsinou tak okolo 30+.
Zaciatkom augusta vsak odchadzam prec s potrebovala by som vediet, ci som tehotna (🍺🍹 dovolenka a pod) myslite ze mi test ukaze aj takto skoro alebo ani nie je sanca aby som v tom termine otehotnela ?

colsami
23. júl 2025

Podla appky sa Tvoje telo neriadi.
Dnes, 23.7. Ti este ziaden test neukaze, ci si tehotna zo styku 16.7. Idealne je pockat tych realnych 14 dni od styku, ak nebol ziadny iny neskor.

autor
23. júl 2025
@colsami

Podla appky sa Tvoje telo neriadi.
Dnes, 23.7. Ti este ziaden test neukaze, ci si tehotna zo styku 16.7. Idealne je pockat tych realnych 14 dni od styku, ak nebol ziadny iny neskor.

@colsami jasne, preto som napisala, ze podla app… samozrejme, ze sa na to nespolieham.

terry658
23. júl 2025

@anonym_autor dieťa ešte nebude spojené s krvným obehom matky kým ti nevyjde pozitívny test. Takže si uži dovolenku. Prípadne si sprav test tam.

tinka_1807
23. júl 2025

@anonym_autor No mne vždy na cca 10-11 deň po ovulácii ukázalo slabu čiarku.... Cize podľa mňa to už pred odchodom na dovolenku môžeš kľudne skúsiť a môže tam byť čiarka.

majamat
23. júl 2025

ak si mala 12.7. ms je tu skor pravdepodobnost, ze este neprebehal vobec ovulka, skor bud eprebiehat teraz. su vynimky, ze moze byt ovulka aj skor,a le to je nieco, co s musis odsledovat. pravdepodobnost je vyssia, ze bude asi priblizne 14dni pred ms. samozrejme plus minus.
a teda ak by prebehla ovulak skoro, okolo toho 16.7. potom test fakt asi az miniamlne za 10dni. ale skor az za 14dni. moze ti samozrejme ukazat aj skor,a le ak sa na teste objavi duch, nebudes vediet, ci je len falosne pozitivny, aleb o realne si tehu, cize skoro testovat nema vyzznam.