icon

Môže tehotenstvo pokračovať aj po menštruácii?

sanem86
Dnes o 11:48

Mate niektora skusenost ze ste mala pozitivny test spinenie a prisla menstruacia?Mam za sebou 2x potrat prvy 8 tyzdni a druhy v 17tyzdni ...Boli sme z partnerom v PO na imuno a vsetke testy kade tade vraj je vsetko v poriadku a teraz toto..Sklamanie ..Mate nejaku skusenost ze tehotenstvo pokracovalo aj po menstruacii?Mam 39r.brali ste nieco na udrzanie tehotenstva este pred planovanim? Prosim piste iba tie ktore mate skusenosti nie mudrlantky 🙏🙏🙏

Môže tehotenstvo pokračovať aj po menštruácii?
domka222
Dnes o 11:57

Ale však ten test vypadá byť negatívny.

anonym_cbcf94
Dnes o 12:07

@sanem86 test mas predsa negatívny, takže aké tehotenstvo mas na mysli?

anonym_2d0121
Dnes o 12:18

Na udržanie tehu pred plánovaním? Lieky na udržanie tehu sa užívajú ak máš už pozitívny test ale nie predtým a toto v ruke máš negatívny test

januska12323
Dnes o 12:19

Dala si iný test alebo sa ti tento zdá pozitívny?

anonym_463724
Dnes o 12:29

test mas negativny, tehotna nie si, mala si menzes, co ma pokracovat?

sara07
Dnes o 13:08

skus si kupit kvalitnejšie testy , za mna je toto tiež negativny test

anonym_ec4c1d
Odpoveď bola odstránená
anonym_90bdd3
Dnes o 13:47

Test je negatívny 🫤 a liek na udržanie tehotenstva som brala až po potvrdení tehotenstva , držím palce aby vám to nabudúce vyšlo 🙂

anonym_8725d4
Dnes o 13:52

Tento test je negatívny. A žiadnej tehotnej žene neprišla menštruácia. Môžeš počas tehotenstva špiniť/ slabo krvácať a niekoré ženy to nerozoznajú a myslia si, že prišla menštruácia. Ale určite žiadne tehotenstvo nemôže úspešne pokračovať po menštruácii.
Prečo sa pýtaš? Máš potvrdené tehotenstvo? Alebo si na základe tohto testu myslíš, že si tehotná.

jaskolka
Dnes o 14:13

@sanem86 nechápem,aký pozitívny test máš na mysli?Ak si mala predtým pozitívny test a prišla menštruácia,tak sa jednalo o biochemické tehotenstvo a teda už momentalne tehotná nie si.Tento test,čo je na fotke,je negatívny. Takže nemá čo pokračovať, keďže tehotenstvo (ak teda vôbec bolo)skončilo.
A na udržanie tehotenstva pred plánovaním čo by si chcela akože brať? 🤔

anonym_d76191
Dnes o 17:42
@anonym_8725d4

Tento test je negatívny. A žiadnej tehotnej žene neprišla menštruácia. Môžeš počas tehotenstva špiniť/ slabo krvácať a niekoré ženy to nerozoznajú a myslia si, že prišla menštruácia. Ale určite žiadne tehotenstvo nemôže úspešne pokračovať po menštruácii.
Prečo sa pýtaš? Máš potvrdené tehotenstvo? Alebo si na základe tohto testu myslíš, že si tehotná.

@anonym_8725d4 ak je posunuta ovulacia tak môže prist menzes
stači styk den pred alebo 1 den - rano styk , večer pride menzes a tehotenstvo je

anonym_8725d4
Dnes o 18:13
@anonym_d76191

stači styk den pred alebo 1 den - rano styk , večer pride menzes a tehotenstvo je

@anonym_d76191 ? Ako môže pri posunutej ovulácii prísť tehotnej menštruácia? Ak je ovulácia deň pred očakávanou ms, a je z toho tehotenstvo tak ms logicky nepríde. Ani o deň ani o dva týždne.

anonym_a26d57
Dnes o 18:18
@anonym_2d0121

Na udržanie tehu pred plánovaním? Lieky na udržanie tehu sa užívajú ak máš už pozitívny test ale nie predtým a toto v ruke máš negatívny test

@anonym_2d0121 To nie je úplne pravda. Ja som napríklad musela užívať progesterón ešte pred pozitívnym testom. Keď som ho totiž začala užívať až potom, mala som špinenie a tehotenstvo sa neudržalo

anonym_463724
Dnes o 18:18
@anonym_d76191

@anonym_d76191 somarina