Môže tehotenstvo pokračovať aj po menštruácii?
Mate niektora skusenost ze ste mala pozitivny test spinenie a prisla menstruacia?Mam za sebou 2x potrat prvy 8 tyzdni a druhy v 17tyzdni ...Boli sme z partnerom v PO na imuno a vsetke testy kade tade vraj je vsetko v poriadku a teraz toto..Sklamanie ..Mate nejaku skusenost ze tehotenstvo pokracovalo aj po menstruacii?Mam 39r.brali ste nieco na udrzanie tehotenstva este pred planovanim? Prosim piste iba tie ktore mate skusenosti nie mudrlantky 🙏🙏🙏
Na udržanie tehu pred plánovaním? Lieky na udržanie tehu sa užívajú ak máš už pozitívny test ale nie predtým a toto v ruke máš negatívny test
test mas negativny, tehotna nie si, mala si menzes, co ma pokracovat?
Test je negatívny 🫤 a liek na udržanie tehotenstva som brala až po potvrdení tehotenstva , držím palce aby vám to nabudúce vyšlo 🙂
Tento test je negatívny. A žiadnej tehotnej žene neprišla menštruácia. Môžeš počas tehotenstva špiniť/ slabo krvácať a niekoré ženy to nerozoznajú a myslia si, že prišla menštruácia. Ale určite žiadne tehotenstvo nemôže úspešne pokračovať po menštruácii.
Prečo sa pýtaš? Máš potvrdené tehotenstvo? Alebo si na základe tohto testu myslíš, že si tehotná.
@sanem86 nechápem,aký pozitívny test máš na mysli?Ak si mala predtým pozitívny test a prišla menštruácia,tak sa jednalo o biochemické tehotenstvo a teda už momentalne tehotná nie si.Tento test,čo je na fotke,je negatívny. Takže nemá čo pokračovať, keďže tehotenstvo (ak teda vôbec bolo)skončilo.
A na udržanie tehotenstva pred plánovaním čo by si chcela akože brať? 🤔
Tento test je negatívny. A žiadnej tehotnej žene neprišla menštruácia. Môžeš počas tehotenstva špiniť/ slabo krvácať a niekoré ženy to nerozoznajú a myslia si, že prišla menštruácia. Ale určite žiadne tehotenstvo nemôže úspešne pokračovať po menštruácii.
Prečo sa pýtaš? Máš potvrdené tehotenstvo? Alebo si na základe tohto testu myslíš, že si tehotná.
@anonym_8725d4 ak je posunuta ovulacia tak môže prist menzes
stači styk den pred alebo 1 den - rano styk , večer pride menzes a tehotenstvo je
stači styk den pred alebo 1 den - rano styk , večer pride menzes a tehotenstvo je
@anonym_d76191 ? Ako môže pri posunutej ovulácii prísť tehotnej menštruácia? Ak je ovulácia deň pred očakávanou ms, a je z toho tehotenstvo tak ms logicky nepríde. Ani o deň ani o dva týždne.
Na udržanie tehu pred plánovaním? Lieky na udržanie tehu sa užívajú ak máš už pozitívny test ale nie predtým a toto v ruke máš negatívny test
@anonym_2d0121 To nie je úplne pravda. Ja som napríklad musela užívať progesterón ešte pred pozitívnym testom. Keď som ho totiž začala užívať až potom, mala som špinenie a tehotenstvo sa neudržalo
@anonym_d76191 somarina

Ale však ten test vypadá byť negatívny.