Môže test ukazovať falošný pozitívny výsledok?
Ahojte myslíte že je pozitívny jeden je s 1.10 druhý dnes

Áno, môže. Je tu milión diskusií kedy mali ženy takúto čiarku a tehotné neboli. Aj pri mama teste
Tak slabo pozitivny je, ano . Ale moze byt aj falosny . Sprav si za 2 dni dalsi, pripadne aj inu znacku
@120898ka na mamatest sa ani nespoliehaj q radšej si urob kvalitnú značku testu. Aby ta to zbytočne neuviedlo do omylu
Vzhľadom na test a silu čiarky , by som to ešte ako pozitívne moc nebrala..... Koľko ti mešká? Počkaj dva tri dni a skús znova ak bude čiarka silnejšia je pozitívny. V každom prípade prajem aby to bolo tak ako si zelas
@120898ka ja mamatestom uz davno neverím pozri moj test vyzerá ako pozitivny a dnes som si robila dr.max a uplne bol čistý
@120898ka ja mamatestom uz davno neverím pozri moj test vyzerá ako pozitivny a dnes som si robila dr.max a uplne bol čistý
@ketrin3112 dr.max zaostava za mama testom.
Skus cca o dva dni dr.max a bude už aj tam duch 😉.
@120898ka ahoj ako si na tom robila si aj iný test
@120898ka ahoj ako si na tom robila si aj iný test
@ketrin3112 áno ale dnes prišla aj menštruácia
Tento test býva falošný....skus inú značku.
@ketrin3112 áno ale dnes prišla aj menštruácia
@120898ka stale si myslím že to bolo skôr bichemické ako falošný test 🤔. Skutočne ti vravím z vlastnej skúsenosti.

@120898ka Je tam slabá čiarka, dá sa teda usúdiť že Hcg je prítomné (v malom množstve). Počkaj niekoľko dní, sprav si test ráno. Ak bude čiarka výraznejšia tak budeš mať istotu. 😉