icon

Môže to byť podľa vás pozitívny výsledok?

30. júl 2025

Môže byt podľa vás toho pozitívny výsledok? Menstruacia mi mešká 3 dni a clear blue a ďalší test ukázali negatívny výsledok.

Môže to byť podľa vás pozitívny výsledok?Môže to byť podľa vás pozitívny výsledok?
janka1224
30. júl 2025

Mne sa zdá pozitívny

lenkatomaskova
30. júl 2025

Ja by som skúsila inú značku rapidclear alebo ten digitálny clear blue

autor
30. júl 2025

Digitálny clear blue mi vyšiel negatívny, rovnako aj nejaký ďalší test inej značky. Iba tento na fotke vyzerá pozitívne aˇe neviem či je to chyba testu alebo čiarka. Už som zúfalá 😭😭😭

lenkatomaskova
30. júl 2025
@anonym_autor

Digitálny clear blue mi vyšiel negatívny, rovnako aj nejaký ďalší test inej značky. Iba tento na fotke vyzerá pozitívne aˇe neviem či je to chyba testu alebo čiarka. Už som zúfalá 😭😭😭

@anonym_autor tak si urob o pár dni trebars o dva a uvidis čo to bolo za značku tento test lebo aj mne niektore vyšli falošne

autor
30. júl 2025
@lenkatomaskova

@anonym_autor tak si urob o pár dni trebars o dva a uvidis čo to bolo za značku tento test lebo aj mne niektore vyšli falošne

@lenkatomaskova toto je Pepino. No spravím si ďalší ráno, ale strašne som nedockava a neviem či sa tešiť alebo byt smutná.

sisska96
30. júl 2025

no keď je digitálny negativny tak nie si

autor
30. júl 2025
@sisska96

no keď je digitálny negativny tak nie si

@sisska96 ach baby ja som tak verila 😭😭😭 už som mala malú nádej, že by to konečne mohlo vyjsť. Skusim ešte zajtra ráno opäť digitálny aj 2 obyčajne, ale teda asi budem rátať že opäť nic

anonym_c6dd0b
30. júl 2025
@anonym_autor

@lenkatomaskova toto je Pepino. No spravím si ďalší ráno, ale strašne som nedockava a neviem či sa tešiť alebo byt smutná.

Pepino zvykne duchovat..
@anonym_autor

anonym_c275f3
30. júl 2025

@anonym_autor tieto pepino testy si už nikdy nekupuj je to riadna blbosť. Aj mne tam minule toto ukázalo skoro som vyletela z kože. Ale teda ja som tehotná byť nechcela. A tie čo chcú sú potom zbytočne sklamané.

sisska96
31. júl 2025

Zbytočne toľko testovať. stačí raz s normálnym

autor
31. júl 2025

no dnes som spravila ďalšie 2 testy a všetky jasne negatívne, žiadny náznak druhej čiarky. Takže nič, ide sa ďalej..zase 😭

autor
31. júl 2025
@anonym_c275f3

@anonym_autor tieto pepino testy si už nikdy nekupuj je to riadna blbosť. Aj mne tam minule toto ukázalo skoro som vyletela z kože. Ale teda ja som tehotná byť nechcela. A tie čo chcú sú potom zbytočne sklamané.

@anonym_c275f3 no presne, to je moj prípad, už som sa začala tešiť

krasneleto
2. aug 2025

ano moze. ci je a bude, nevieme... skus o par dni

autor
2. aug 2025
@krasneleto

ano moze. ci je a bude, nevieme... skus o par dni

@krasneleto nie je 😭😭😭😭