Môže to byť tehotenstvo?
Ahojte baby,
momentalne sa citim ako uplny blazon lebo uz neviem co so sebou. Tak 14.12 som mala "menstruaciu" neviem ci sa to da takto nazvat lebo to bolo len 2 dnove spineniw, nevykladala som si to nejak zvlastne lebo sme sa vratili z tropov. Ale co sa deje je ze ma pobolieva v podbrusku a krizovh, myslela som si ze som prechladla, na to ma chytila neskutocna nadcha s cim som sla aj k lekarke a ta mi dala pamycoin na preliecenie, no ale uz asi tyzden mam mega prsia - podotykam priatelov postreh, bolave nie stale a z bradaviek mi obcas vytecie kvapka priesvitno bielej tekutiny, ani by som o tom nevedela keby si nwvsimnem fliacik na podprsenke a nieco zascnhutr na bradavke. Tehotensky test mam nwgativny 2x. Ako tt moc neverim lwbo moja mamina cakala brata a este v 3mes mala cca 8teh. Test kupeny v lekarni negativny. No ale spat k veci, mal niekto nieco podobne? Ja sa totiz bojim dufat pretoze v july som mala MA a nasledne mi robili kyretaz. Dakujem za vase odpovede
@laauraa, dakujem za odpoved, no musim navsrivit lekara co ten na to povie len ked su tie sviatky do paroma. Ale aspon im rano zavolam ci vobec pracuju.🙂
@majka_ka89 nie je zaco urcite za nim skoc ,,, ak sa teda bude dat ,, a kedy by mala prist ms ?
🙂
@laauraa No MS by mi mala dojst okolo 13.1. Aj nad tym som uz premyslala ale doteraz som takyto problem nemala.
@majka_ka89 ojoj tak to je este casu ,,, no ale nikdy nevies 🙂 drzim palce 🙂
@majka_ka89 no asi si si niečo doniesla z trópov... Teraz už len čakať čo sa z toho vykľuje
@majka_ka89 a nemas nahodou ovulaciu?
@anitu no ovulku som uz mala podla testov cca 20.12.
@miadomi nemam 28 dnovy cyklus ale 31
Menštruácia je bežná ale nie normálna. Úplne zdravá a plodná žena by nemala krvácať.
@laauraa ahojbtak bola som dnes u lekara. Vzali mi krv, tehotenstvo tam nevidi a ze mam vysoko endiometrium alebo co ze 15 mm takze to uz vobec netusim ze co je.
@majka_ka89 Pamycoin nie je registrovaný liek na Slovensku. Najviac podobný názov registrovaného lieku je pamicon. Obsahuje antibiotikum neomycín. Asi máš niečo s hormónmi, to vysvetľuje bolesť v podbrušku, krížov, zväčšené prsia a tvorbu mlieka. Kýchanie je systém na odstraňovanie škodlivín z dýchacích ciest. Antibiotiká sú škodlivé a netreba ich len tak brať. Nepanikár, pár dní si oddýchni a daj vedieť ako sa to vyvíja. Nie si v ohrození života.
@majka_ka89 Ahoj, ja mam nieco dost podobne (az na to,ze som nebola v tropoch a nic mi nevyteka z bradaviek) meska mi uz 3,5 tyzdna,som sice po laparke,mala som ju 25.11. a poslednu mrchu som mala 9.11. asi tak tyzden a pol po laparke sme uz mali tutu-mutu neviem ci som mala ovulku,ale asi tak 3-4 dni po prvom tutu-mutu som mala divne silne bolesti v podbrusku, o dalsich par dni na to mi bolo dva dni na zvracanie, zo dna na den mi prestala chutit kava ani na nu nemam vobec chut, som unavenejsia a ospalejsia,a moje prsia,zacali ma boliet najprv bradavky aj na dotyk to bola bolest a teraz sa mi nejako naliali,su tvrde, vacsie..bola som u mojho doktora,ked mi robil sono,akosi neviem podla coho videl,ze som vraj mala ovulku a videla som,ze mam ako keby nejaky vacok,doktor sa tvaril prekvapene,no nepovedal mi nic,len na chvilku zapol aj zvuk..mohol mat podozrenie,ze by to konecne vyslo a chcel pocut srdiecko? Viete mi poradit? Mozem byt tehu?
@radopp dakujem 🙂 ano je to pamycon moja chyba, tak ja nemam stres, ze som v ohrozeni zivota 🙂 len sa so mnou deje nieco co som este "nezazila". Uvidim ako to bude dalej pokracovat, pravdepodobne sa len zblaznili hormony. Co je celkom mozne a zodpovedalo by to aj poslednej velmi slabej MS.
@motorolka Srdce dieťaťa začne byť v 6. týždni. Naliate prsia bývajú pri menštruácii, tiež to súvisí s hormónmi.
@majka_ka89 Ak by si bola tehotná, čo by si robila? Chceš mať poškodené dieťa? Neber antibiotiká.
@radopp prosim? Ak by som bola tehotna tak. By som sa potesila, a boli to lieky, ktore nijak neposkodia plod, pretoze ich uzivaju dojcata ak maju plny nos. Lekarka bola upozornena na to, co je vo veci a podla toho sa aj zariadila. A co si ty lekar, ze tu davas taketo prednasky? Prednasaj tym, ktore fetuju, fajcia a piju pocas tehotenstva a vedia o vplyvoch na dieta a aj o tom ze to dieta cakaju. Ja neviem o tom zatial aby som bola tehotna, ale ked som brala lieky tak s upozornenim pre lekarku ze mozem byt tehotna a ta zas nie je sprosta aby mi niecim poskodila. A boli to lieky ktore sa aplikovali cez nos 2kvapky aby mi odpuchla sliznica nosa a su na framicoinovej baze.
@majka_ka89 ak by si aj bola tehotná, dieťa ešte nie je napojené na tvoj krvný obeh, takže lieky mu neuškodia v tak skorom týždni tehotenstva. Niekedy narobí viac neplechy neliečený bacil ako samotný liek.
Ale výtok z prsníkov môže byť aj príznakom, že je zvýšený v tele prolaktín a to môže signalizovať problém so štítnou žľazou. Určite si zájdi na gyndu, urobí ti sono, ak si tehotná z min. mesiaca, už by mal vidieť na sone plod. Ak to nebude tehotenstvo, mal by ti urobiť odbery a zistiť ten prolaktín....
@majka_ka89 Plný nos treba vysmrkať. Soplíky sú spôsob čistenia tela. Potlačovanie tvorby alebo rozpúšťanie soplíkov chemickými liekmi je ďalšia záťaž organizmu a dlhodobo zhoršuje stav. Možno si počula o tom že po antibiotikách sa choroba vracia. Antibiotiká sa používajú hlavne na parazity. Prečo ti doktorka predpísala antibiotiká? Robila nejaké testy? Súčasťou framykoinu je tiež neomycin.

@majka_ka89 ahoj ja som mala nieco podobne s tymi bradavkami ,, mala som vtedy zapal bradaviek tiez som ich mala na dotyk strasne bolave a vytekala mi z nich tiez taka priesvitná tekutinka .. sla som k doktorovi a ten mi na ultrazvuku zistil ze sa mi tvori mlieko v prsiach ,, ale kedzde som nebola tehu tak mi zobral krv a mala som rozkolisane hormony tak mi nasadil antiku ,,