Môže to byť tehotenstvo aj napriek menštruácii?
Skús iný test. Toto je na Pepino teste nič nevypovedajúca čiarka, denne je tu pár diskusii s takouto fotkou. Držím palce.
Ak je to Adiel, tak gratulujem🌷 tie majú málo farbiva. Nikdy mi neduchovali len tak.
@ina2405 hej ani mne nikdy🙏len neviem co to silne krvacanie, ako klasická MS, môže to byť biochemické? Mám to riešiť s Dr. alebo počkať?
Počkaj dva dni skús znova ak si tehotná bude čiarka silnejšia. Toto by som za pozitívny test nepovažovala este
Ahojte, pripájam sa. Neviem co si o tom mam myslieť . Testujem sa privedelne, kedze užívam peogesterón. Testy boli vzdy biele dokonca aj tie pepino. Mozno naznak kanalika po vyschnutí paradoxne nie na pepine. A dnes z ranneho mocu toto. Mamatest len s prizmurenymi očami duch.
@nika_val Dnes som 29 DC mavam ich 29dňové takze teoreticky by som mala dostať dnes-zajtra. Čo sa týka DPO ťazko povedať 🫣 Kedže mám PCOS a lutealnu insuficienciu mala som uzivat od 16DC progesteron ale vzhladom na vyrazny plodny hlien som nechcela zablokovať ovu a dala som si ho az od 18DC kedy som mala na večer jednorazove slabulinké špinenie. Ovu testy som nerobila lebo som ich pravidelne mala uplne biele bez co i len naznaku a deptalo ma to. No od 24dňa cyklu ma kazdy den pobolieva podbruško nejak inak ako zvyčajne. Preto som si myslela ze mozno sa nieco deje ale vcera testy negat a vecer som si uz nedala. A dnes ráno toto.
Aj ja dnes už testy bez duchov, u mňa šlo zrejme o biochemické tehu.

Počkaj do konca MS ak to je MS a otestuj znovu.