icon

Može to byť zahniezdenie vajíčka?

klaudy444
30. aug 2019

Zienky, snazime sa s manzelom o druhe dietatko.... Pred necelymi 2tyzdnami som vysadila tabletky a isli sme hned na vec. Od vcera mam slabe krvacanie a docitala som sa, ze sa tak prejavuje zahniezdenie vajicka.... Dnes som si robila aj test, no bol negativny. Ale myslim, ze na test je teda este priskoro, no poznate to, zvedavost strasna, ci nahodou🙂 Nemate niektora podobnu skusenost? Menstruaciu mam dostat az o dva tyzdne.... Dakujem za kazdu veticku a skusenost❤️

lula313
30. aug 2019

@klaudy444 tak potom teraz by si mala mat skôr ovulaciu a mali by ste sa snažiť. Pri oboch tehu som nemala žiadne krvacanie pri uhniezdovani

evinkakub
31. aug 2019

@klaudy444 to je ovulacia. A pri tej mozne aj krvacanie.

veronikaszabova
31. aug 2019

@klaudy444 precitaj si na nete o ovulacnom krvacani. Uhniezdovanie to nebude, nakolko si len v strede cyklu.

klaudy444
autor
31. aug 2019

@veronikaszabova nikdy som to nemala pri ovulacii a menstruaciu mam pravidelnu.... A citala som, ze pri uhniezdovani je to jeden z prejavov. Pri prvom tehotenstve (pred 8 rokmi) si uz nepamatam ci nieco taketo bolo, kedze to bolo prekvapko a zistila som to az v 6. tyzdni.

veronikaszabova
31. aug 2019

@klaudy444 ale tebe sa nema co uhniezdit, ked si este nemala ovulaciu. Chapes?
Ja som tiez nemavala ovulacne krvacanie, po vysadeni antikoncepcie som mala asi 3 mesiace.

evinkakub
31. aug 2019

@klaudy444 je to ovulacia,...alebo....... vacsina zien ma v sebe mensie cysty ktore ju nijako neohrozuju, a prasknu v case ovulacie,,,, vacsina zien ani nevie ze ich ma... problem by nastal keby nepraskli a zvacsovali sa..... lenze pri ovulacii vacsina cysticiek praskne a prave toto je to minimalne krvacanie ktore vidime,,,, alebo je to skratka ovulacia bez cysty.... aj tam je priznak krvacanie...
niektore zeny maju ovulaciu aj v case menstruacie, co tiez nie kazda zena vie, ale to nemoze byt tvoj pripad, kedze dva tyzdne dozadu si brala este HAK.

klaudy444
autor
31. aug 2019

@veronikaszabova zena nemusi otehotniet len v case ovulacie.... Ani pri prvom som to tak nemala. Ale moze to byt prasknuta cysta, ako pise evinkakub

veronikaszabova
31. aug 2019

@klaudy444 tak toto nemyslis vazne, to tvoje tvrdenie. A kedy ma zena otehotniet, ked nie v case ovulacie?

klaudy444
autor
31. aug 2019

@veronikaszabova chces povedat, ze len v den ovulacie sa da otehotniet??? V tom pripade by antikoncepcia bola uplne zbytocna

veronikaszabova
31. aug 2019

@klaudy444
Zena je plodna cca 5dni v mesiaci (spermie su schopne prezit v dobrom prostredi par dni) - pritom schopna otehotniet je len v case ovulacie, ktora trva 12, max 24hodin od uvolnenia vajicka.

lula313
31. aug 2019

@klaudy444 Ano, dá sa otehotnieť len počas ovulácie, aj keď tu môže mat žena posunutú, ale prítomná byt musi

ja197
31. aug 2019

Toto mám rada, keď niekto príde po radu a keď jej človek niečo napíše tak sa bude pomaly biť za svoju pravdu, aj keď ju nemá....načo potom baby prispievate tu svojimi otázkami keď viete presne aká je odpoveď a iná sa vám nepáči?
@klaudy444 áno žena môže otehotnieť LEN v čase ovulácie, ktorá sa ale samozrejme vplyvom hocičoho môže posunúť na ktorýkoľvek deň cyklu, preto sú ženy ktoré otehotneli hneď po ms, alebo aj tesne pred ňou (ale to len žena si myslí že otehotnela pred ms, v skutočnosti keď sa jej posunula ovulácia o nejaké 2 týždne aj ms by sa jej posunula, len o tom samozrejme nevedela) ...a antikoncepcia je presne na takéto veci, úplne vypína vaječníky aby žiadna ovulácia neprebehla, keby sme všetky fungovali na princípe že ovulácia je 14.deň cyklu tak to by len bolo nechcených detí potom...

e1i
31. aug 2019

@klaudy444 ak si pred dvomi tyzdnami vysadila hak tak to bude ovulacia. Nakolko pocas ich uzivania je blokovana.

veronikaszabova
1. sep 2019

No skoda, ze sa zakladatelka nepochvalila, kedy otehotnela, aby sme sa poucili...