Môže z toho niečo byť?
Môže s toho ešte niečo byť?? Som 8dpt a testy takéto?😭

@bambulienka25 niesu premocene. Taky proste vyšiel.
@mikasz viem toto je moje 3 IVF 4vklad.no toot čakanie je pre mňa hrozne. 😭
@bambulienka25 viem ze niesu. Len som iné nezohnala no už mám iné. Ďakujem za odpoveď
@bambulienka25 mam už úplne všetko. Hemato, endokrinológia, reprodukcna, genetika, diabetologa. Liečbu nastavenú. Neviem už čo viac spraviť.
Ja viem, je to strasne, sama som mala dokopy 6vkladov 🙈 skus vydrzat aspon 3dni a testovat rano ✊
Ja som mala pozitívny na 4den po vklade. Vkladali mi 5dnovu blastocystu. Držím palce
@mikasz tak ono to bola hatchujuca blastocysta, ak sa chytila hneď, tak je to možné. Záleží naozaj na tom koľko dňove a ako kvalitne embryo vkladali. Na 10den po vklade by už určite malo byt niečo vidieť, je to cca 15dnove embryo a to už by malo byt uzniezdnene tak, že hcg je dosť vysoké. Naozaj silno držím palce, viem čo je to čakanie. Ja som si “užila” ozaj viac než dosť.
Ak ti vkladali blastocystu tak uz musi byt pozitivny...skus o dva dni rano...kedy ides na krv?
Na prvom je ciarka. Na druhom nevidim.

8.den je strasne skoro, preto neodporucaju testovat skor ako 14.den. Ja som mala 11.den slabeho ducha a ciarka kazdym dnom tmavla. Este pockaj