icon

Môže zaseknutý kondóm spôsobiť tehotenstvo?

8. máj 2025

Ahojte, chcem sa len poradit lebo uz prestavam triezvo rozmyslat🫣 vcera sme mali s manzelom styk a ked sa spravil a vytiahol, tak kondom zostal vo mne,, ale len polovica, vlastne sas mu stiahol ako vyberal a zostal trcat zo mna von. Vobec som to necitila ani ja ze ho tam mam ani muz ze ho nema🫣 ked som sa asi po piatich min.postavila tak som zistila ze mam v sebe ten kondom a obsah vytiekol von. Som cca tyzden po ovulacii,, myslite ze je realne, ze by som mohla z toho zostat tehu? Deti uz mame a dalsie neplanujeme🫣 ked realne uvazujem, tak myslim ze nie kedze polovica toho kondomu trcala von cize vsetko tieklo von ale predsa nahoda je blbec🙃

stellarstar
8. máj 2025

Ako chceš byť tehu? Ved kondóm mal na sebe a ked si vstala spermie vytiekli

jaskolka
8. máj 2025

Pravdepodobnosť je veľmi nízka,to by musel ostať kondóm v tebe a ejakulat sa takdostať dnu. Ale keď ti bolo,ako píšeš,tak fakt je veľmi nepravdepodobné,že by došlo k oplodnenium Navyše keď si určite týždeň po ovulacii,tak niet ani čo oplodniť 🙂

veronka1996
8. máj 2025

Ja len tak pomimo: to fakt niekoho baví sex s kondómom? Ja a ani žiadna moja kamarátka, s ktorou som sa o tom bavila nemá rada sex s kondómom a ani žiaden muž, s ktorým som spala to nemal rád. To je ako lízať med cez sklo. Je to hnusné a asexuálne.

naty_123
8. máj 2025
@veronka1996

Ja len tak pomimo: to fakt niekoho baví sex s kondómom? Ja a ani žiadna moja kamarátka, s ktorou som sa o tom bavila nemá rada sex s kondómom a ani žiaden muž, s ktorým som spala to nemal rád. To je ako lízať med cez sklo. Je to hnusné a asexuálne.

@veronka1996 ked sa chcu chraniť žena nechce antikoncepciu ako sa maju chrániť podla vás?

autor
8. máj 2025
@veronka1996

@veronka1996 tiez nechapem tejto poznamke.. kazdemu vyhovuje ine, chemiu ani ziadne umele telieska do seba pchat nemienim, na prerusovany sex by som sa nespoliehala tak kondom je pre nas najlepsia volba.. btw fungujeme takto 20rokov (okrem toho ked sme chceli deti) a toto sa nam stalo 1x,, dufam, ze aj posledny🙏🏻

jaskolka
8. máj 2025
@veronka1996

@veronka1996 tak vždy lepšie sex s kondómom ako potom riešiť neželane tehotenstvo či rovno interrupciu . Nie každý môže užívať hormonálnu antikoncepciu,alebo má pravidelný cyklus (kvôli presnej ovulácii). A čo také riziko pohlavnej choroby? Nie každý má stabilny vzťah,a keď ide len o takú jednorazovku,tam je najlepší kondóm

nikpa
8. máj 2025
@naty_123

@veronka1996 ked sa chcu chraniť žena nechce antikoncepciu ako sa maju chrániť podla vás?

@naty_123 sme v 21.storoci, skus pogooglit a dozvieš sa ako inak sa dá chrániť, aj bez toho aby žena brala antikoncepciu 🙄

Nevyjadrujem sa k autorke, keď im sex s kondómom doma vyhovuje, je to v poriadku.

janetinka27
8. máj 2025

Ahoj, pravdepodobnost otehotnenia je takmer nulova.ak si si ista ovulaciou pred tyzdnom,tak potom nulova

simsalabim
8. máj 2025
@veronka1996

@veronka1996 predstav si, ze ano a vyse 25 rokov s prestavkami pred a pocas tehotenstva. Nie, nie je to hnusne a asexualne a nie je to ako lizat med cez sklo.

autor
8. máj 2025
@janetinka27

Ahoj, pravdepodobnost otehotnenia je takmer nulova.ak si si ista ovulaciou pred tyzdnom,tak potom nulova

@janetinka27 no mavam dost silne ovulacne prejavy, takze ista som si tymi (do prveho porodu som mavala dokonca aj ovulacne krvacanie) takze snad to bude ok🤞🏻

ankare
8. máj 2025

Neboj, neotehotnies.

pasomnica
8. máj 2025

Pochybujem, keď z teba ešte trčal... Toto sa inak stalo aj mne ale ten kondóm zostal vo mne celý a len sme sa čudovali, že kam zmizol 😃 potom ho partner zo mňa lovil 😅

autor
8. máj 2025
@pasomnica

Pochybujem, keď z teba ešte trčal... Toto sa inak stalo aj mne ale ten kondóm zostal vo mne celý a len sme sa čudovali, že kam zmizol 😃 potom ho partner zo mňa lovil 😅

@pasomnica ako ja normalne sok😂 v zivote sa nam to nestalo,, ja som necitila ze nieco zo mna trci a muz ze mu nieco chyba😂🫣

ankare
8. máj 2025

A to si manzel nevšimol hneď po sexe, že mu niečo chyba "na aparáte"? 😅 Nám sa to stalo niekoľkokrát, neboj.

autor
8. máj 2025
@ankare

A to si manzel nevšimol hneď po sexe, že mu niečo chyba "na aparáte"? 😅 Nám sa to stalo niekoľkokrát, neboj.

@ankare nieee🫣 podla mna, tym ze sa nam to este nestalo, tak ho to ani nenapadlo hladat😂😂

mia2906
8. máj 2025
@veronka1996

@veronka1996 a ako to potom robíte? Či vždy vytiahne? 😁

veronka1996
9. máj 2025
@mia2906

@veronka1996 a ako to potom robíte? Či vždy vytiahne? 😁

@mia2906 Uprodnestňujem análny sex, vzrušuje ma viac ako klasický a na rozdiel od klasického dokážem pri ňom dosiahnuť orgazmus. Prípadne si to nechám spraviť jazykom a erot.pomôckami. Pri takomto sexe ešte nijaká žena neotehotnela 🙂 Ale s kondómom ma to fakt nebaví, taký sex nestojí za nič, ani partnerovi sa nechcel postaviť s kondómom.

selena_luna
9. máj 2025
@veronka1996

@veronka1996 s analnym sexom bez kondomu zelam partnerovi uspesne liecenie zapalu mocovych ciest.

veronka1996
9. máj 2025
@selena_luna

@veronka1996 s analnym sexom bez kondomu zelam partnerovi uspesne liecenie zapalu mocovych ciest.

@selena_luna Za 8 rokov mu nič nebolo. Samozrejme dodržujeme isté zásady.