Môže žena otehotnieť z predejakulátu?
Môže ostane žena tehotná aj z tohto? Mali sme sex , ale priateľ vytiahol včas.
A bol predejakulát? Ak áno, tak je to pravdepodobné...ak nie, tak nie...úplne jednoduché...stačí si len odpovedať...ano/ nie
@adka176 odkiaľ to máme vedieť?
ak nechces mat dieta, tak prerusovany styk nie je dostatocna antikoncepcia. osobne by som si dala tabletku po, ak teda dieta neprichadza do uvahy.
v predejakulate mozu a nemusia byt spermie, udajne rozni muzi to mozu mat inak. a k tomu "vytiahol vcas" - to clovek pri predejakulate nevie, lebo ten neciti.
Niekde som čítala, že tam spermie sú, ale sú mŕtve.
Sex vždy prináša riziko otehotnenia, preto sa chráň a trvaj na ochrane, keď sa necítiš na rodičovstvo (nie vždy, ale muž vycúva zo vzťahu k dieťaťu oveľa ľahšie a bezbolestnejšie ako žena).
Aj môj vytiahol včas a teraz vedľa mňa lezi novorodenec 🙄
Áno
zevraj je efektivna na 78% a treba mat skusenosti. tak ako pisu vyssie, nikdy nevies ci tam nebola co i len 1 spermia. osobne beriem tuto moznost ako neantikoncepcia. radsej obetovat par eur na kondomy.a ak by sa partner vyhovaral-uz by mi svietila cervena kontrolka. ide tu o teba, o tvoj zivot. v tomto mysli na seba. a ako pise vyssie plamienka, muz vie odst raz dva, zena od dietata velmi nie
@lauruska_sumienka 1 spermia určite nestačí na oplodnenie...potrebuje ďalšie na to aby sa dostala tam kam treba.
@macekovam mna na biologii pred rokmi ucili ze na oplodnenie staci 1, zeby sa to po rokoch zmenilo?
@lauruska_sumienka áno 1 ale tá ktorá oplodniť vajíčko je len 1.ale potrebuje ostatné ako doprovod na svojej šťastnej ceste.ale to už potom v iných ročníkoch zasa prednášajú.

Ano, predejakulacny sekret moze obsahovat spermie