icon

Môže žena otehotnieť z predejakulátu?

28. jan 2025

Môže ostane žena tehotná aj z tohto? Mali sme sex , ale priateľ vytiahol včas.

viestta
28. jan 2025

Ano, predejakulacny sekret moze obsahovat spermie

adka176
28. jan 2025

A bol predejakulát? Ak áno, tak je to pravdepodobné...ak nie, tak nie...úplne jednoduché...stačí si len odpovedať...ano/ nie

autor
28. jan 2025

@adka176 odkiaľ to máme vedieť?

deedol
28. jan 2025

ak nechces mat dieta, tak prerusovany styk nie je dostatocna antikoncepcia. osobne by som si dala tabletku po, ak teda dieta neprichadza do uvahy.
v predejakulate mozu a nemusia byt spermie, udajne rozni muzi to mozu mat inak. a k tomu "vytiahol vcas" - to clovek pri predejakulate nevie, lebo ten neciti.

plamienka555
28. jan 2025

Niekde som čítala, že tam spermie sú, ale sú mŕtve.

Sex vždy prináša riziko otehotnenia, preto sa chráň a trvaj na ochrane, keď sa necítiš na rodičovstvo (nie vždy, ale muž vycúva zo vzťahu k dieťaťu oveľa ľahšie a bezbolestnejšie ako žena).

chrobak7
Autor odpoveď zmazal
sashka22
28. jan 2025

Aj môj vytiahol včas a teraz vedľa mňa lezi novorodenec 🙄

ina2405
29. jan 2025

Áno

lauruska_sumienka
29. jan 2025

zevraj je efektivna na 78% a treba mat skusenosti. tak ako pisu vyssie, nikdy nevies ci tam nebola co i len 1 spermia. osobne beriem tuto moznost ako neantikoncepcia. radsej obetovat par eur na kondomy.a ak by sa partner vyhovaral-uz by mi svietila cervena kontrolka. ide tu o teba, o tvoj zivot. v tomto mysli na seba. a ako pise vyssie plamienka, muz vie odst raz dva, zena od dietata velmi nie

macekovam
29. jan 2025

@lauruska_sumienka 1 spermia určite nestačí na oplodnenie...potrebuje ďalšie na to aby sa dostala tam kam treba.

lauruska_sumienka
29. jan 2025

@macekovam mna na biologii pred rokmi ucili ze na oplodnenie staci 1, zeby sa to po rokoch zmenilo?

macekovam
1. feb 2025

@lauruska_sumienka áno 1 ale tá ktorá oplodniť vajíčko je len 1.ale potrebuje ostatné ako doprovod na svojej šťastnej ceste.ale to už potom v iných ročníkoch zasa prednášajú.