Môže žena vycítiť tehotenstvo ešte pred testom?
Ahojte čisto zo zvedavosti... Vedeli ste niektorá ešte pred testom, že ste tehotné?
Ide o to, že máme polročné bábo a aj keď súrodenca neplánujeme (aspoň zatiaľ) tak sa ani vyslovene nechránime (keby dieťatko prišlo prijmeme ho). No a včera som mala prvýkrát od tehotenstva veľmi zvláštne chute, veľmi podobné tým, keď som bola tehotná prvýkrát + sa cítim proste tak inak. Nie je mi zle ani nič podobné ale proste mám taký zvláštny pocit 😀 a keďže som od pôrodu ešte nemala menštruáciu neviem povedať či ovulácia už prebehla alebo nie. Pýtala som sa aj priateľa či sa mu náhodou "nešmyklo" a potvrdil mi, že raz si nebol úplne istý.
Čo myslíte je možné to jednoducho vycítiť? Samozrejme kúpim test ale len pre zaujímavosť som sa chcela opýtať 😄.
Však si urob test a uvidis
@anonym_autor ja som celkom nepochopila, ze dietatko neplanujeme a teda sa nechranime... chapem, ze ho prijmete, no stale tomu nerozumiem a ano urob si test.. tym som chcela povedat , ze ak mas sex vzdy mozes byt tehotna, cize je somarina co si vlastne povedala
@anonym_autor my sme sa o dieta snazili a zistila som to tak, ze samozrejme som si robila testy ale aj , ze som mala vacsie prsia
Áno, môžeš byť tehotná keď sa nechrániš. Áno, môžeš to vedieť veď ani netušíš v akom týždni môžeš byť.
@anonym_autor môžeš byť a áno, vedela som pri dvoch, že som naisto tehotná.
Áno, ja som vedela. Mne to kamarátka hovorila, že jej sa to stalo a ja som tomu nechcela veriť. A nakoniec sa to stalo aj mne. Dcérka mi dala jednoducho vedieť, že áno maminka som tu pri tebe na správnom mieste pod srdiečkom.♥️bolo to úžasné!!!
Áno, vedela som o tom ešte skôr, ako som si urobila test
Nie, nevedela som podľa žiadny fyzických príznakov v prvých dňoch tehotenstva. Najskôr 2t po, keď prislo uhniezdovanie a následne sa da spraviť test. No samozrejme, že som tušila, keď som bola tehotná viac ako pár dni… raz mi to došlo až po 2m, tak som spravila test.
My sme išli cestou IVF, a pri dvoch úspešných pokusoch som cítila také jemné pichanie v maternici pár dní po vklade, ktoré som dovtedy nikdy necítila...testy boli pozitívne až pár dní potom. Ostatné príznaky prišli až okolo 9.tt
@anonym_autor pár dní po styku má divne bolelo podbrusko a bolo to podozrivé keďže ovulaciu som už dávno mala ( to som si len ja myslela). Ešte som kamoške písala že mám taký blbý pocit. Bábätko sme plánovali ale až o pár mesiacov neskôr. Dnes už má 4 mesiace a je to láska ako svet. Ale dlho som neverila tým 2 ciarkam 😃
@anonym_autor ja som cítila pravdepodobne uhniezdenie takze som predpokladala že sa podarilo otehotnieť. Ale my sme sa snažili dlhšie o babo a robila som skôr test než nejaké príznaky tehotenstva by prišli. Na základe pocitov uhniezdenia som teda tušila že sa podarilo a preto som robila aj skôr test
Vždy (3x) som mala príznaky ešte pred pozitívnym testom, resp. pred meškaním menštruácie. Najmä nechutenstvo/nevoľnosť, únava, zvýšený tep, tlak v podbrušku. Prvý raz som netušila, z čoho to mám, ďalšie 2 razy som už tušila a test to len potvrdil :D ale stalo sa mi aj zrovna minulý mesiac, že som tieto príznaky mala a tehotenstvo to nebolo, len akési neobvykle silné PMS.
Mne sa stala nehoda na bajku a spadla som , a prvé čo bolo som si chytila brucho , a strašne som bola zlaknuta potom . Tuším o dva dni som zistila ze som tehotná.. aj to mamina moja ako došla ku nám a boli sme na obed si sadnúť mi povedala ze som iná, že vyzerám inak ze ci som není tehotná ešte som ju presviedčala ze určite nie... ako sme boli na tom obede všetko som zjedla ešte málo mi bolo .. strašne chute ...no hneď sme šli do drogérie kúpiť test a spravila som si a bolo to tam ...ani som si nejak neuvedomila ze mi to meškali už dva týždne pomaly :D
a teraz napiste baby kolkokrat ste vedeli, ze ste tehotne a neboli ste. Ja mnohokrat
Nie, až keď mi meškala ms a spravila som si test. Ešte som aj mala klasické príznaky na ms.
@anonym_autor kazdy mesiac 6 rokov som bola "tehotna" ... tolko k pocitom, vsugerovanym, chcenym, tuzenym... nakoniec to prislo z cista jasna :D a jedine co som citila uz ked som vedela ze je tehu skutocne bola kovova chut v ustach... ale to tiez len preto, ze som vedela, ze aj toto je jeden z priznakov...
Vždy keď som si myslela že som, nebola som. 🤷🏻♀️
Chute môžeš mať aj pred menštruáciou, možno sa ti rozbieha... Netvrdím, že nejaké superženy v absolútnom suzneni so svojím telom to cítiť nemôžu ale ja ako zástupkyňa ťažkého priemeru hovorím nie. Tehotná som bola 3x a pri všetkých 3 tehotenstvách ma do testovania nútil manžel keď už mi meškal cyklus... Mne nebolo divné jednoducho absolútne nič, boli to obyčajné ničím výnimočné meškajúce menštruácie.

Mňa by zaujímalo, či je tu niekto taký, kto si “zistil” tehotenstvo podľa stavu svojich ďasien? 🧐