icon

Môže zvracanie ovplyvniť výsledok tehotenského testu?

6. jún 2025

Ahojte mešká mi menstruacia beriem antikoncepciu prvy mesiac momentalne mam tie biele tabletky co sa berie bez prerušenia no menstruacia neprisla antikoncepciu som brala pravidelne no raz som zvracala za hod od užitia tabletky dnes som si robila test a bola jedna čiarka no po dlhšej dobe ked som isla nieco vyhodit som zahliadla druhu slabšiu ciarku mam sa obávať?

nika_val
6. jún 2025

A mala si nechránený pohlavný styk ? Hneď prvý mesiac ako sa začne užívať antikoncepcia by sa nemalo ísť hneď na ostro (aspoň mne tak dávnejšie vraveli že aspoň počkať až do toho druhého mesiaca užívania)..
Za ďalšie čítala si vôbec príbalový leták ku tabletkám? Tam je presne napísané čo a ako sa má postupovať keď príde zvracanie alebo hnačka v krátkej dobe po užití. A myslím že pri každej antikoncepcii je to že sa máš chrániť zvyšok mesiaca.

zuzi0911
6. jún 2025

Test zopakuj . Tehotna byt mozes . Aj pri antike je riziko,. Ak by som dietatko uplne odmietala ,kombinovala by som to aj s prerušením.

janai1
6. jún 2025
@nika_val

A mala si nechránený pohlavný styk ? Hneď prvý mesiac ako sa začne užívať antikoncepcia by sa nemalo ísť hneď na ostro (aspoň mne tak dávnejšie vraveli že aspoň počkať až do toho druhého mesiaca užívania)..
Za ďalšie čítala si vôbec príbalový leták ku tabletkám? Tam je presne napísané čo a ako sa má postupovať keď príde zvracanie alebo hnačka v krátkej dobe po užití. A myslím že pri každej antikoncepcii je to že sa máš chrániť zvyšok mesiaca.

@nika_val tak aj ty by si si mala ten leták najprv prečítať než napíšeš takéto rady 😂

autor
6. jún 2025
@zuzi0911

Test zopakuj . Tehotna byt mozes . Aj pri antike je riziko,. Ak by som dietatko uplne odmietala ,kombinovala by som to aj s prerušením.

@zuzi0911 Dakujem ano mala som ale az v 3 tyzdni užívania to zvracanie som mala v 2 tyzdni antikoncepciu som nasadila na 5 den ako kazal gynekológ ano ja viem ak neni vstrebana mala sa zobrat dalsia bohuzial to som kukala az neskor preto neviem teraz ci sa mam obavat alebo ten test mohol neskor ukazat 2 ciarku samozrejme ak neprídu spravim si dalsi

nika_val
6. jún 2025
@janai1

@nika_val tak aj ty by si si mala ten leták najprv prečítať než napíšeš takéto rady 😂

@janai1 čo som napísala zle? 😄 Ja som za svoj život brala len jeden druh antikoncepcie ale čo mali kamarátky tak tiež to bolo tak že ak nejakým spôsobom vynechaš tabletku treba sa chrániť potom

danielad9
6. jún 2025
@nika_val

@janai1 čo som napísala zle? 😄 Ja som za svoj život brala len jeden druh antikoncepcie ale čo mali kamarátky tak tiež to bolo tak že ak nejakým spôsobom vynechaš tabletku treba sa chrániť potom

@nika_val ona skôr narážala na tú prvú radu, že sa ma prvý mesiac užívanie HA chrániť celý prvý mesiac aj inak. V realite ak sa užije prvá tabletka v prvý deň menštruácie tak HA účinkuje okamžite a nie je potreba sa chrániť celý mesiac

jamidea
6. jún 2025

Mozes byt tehotna. Po prve, boli take, co nevracali a otehotneli aj pri HA. Ty si jednu tabletu nevstrebala, takze tak..