icon

Môžem byť plodná hneď po menzese?

valeriap
7. jan 2014

Spravila som si ovu test A hneď na ňom dve krásne ružové čiarky... Čo to je ?

anonymna
7. jan 2014

Okamžite na ďalší deň?Všetko je možné....

elina25
7. jan 2014

Ja nechápem kto už len povedal že aj cez menzes nemôžeš otehotnieť?Samozrejme že môžeš byť tehotná,sú aj ženy ktoré aj menštruovali 2-3 mesiace a už boly tehotné....

renton
7. jan 2014

Zaráža ma neiformovanosť v dnešnej dobe. Plodná môžeš byť KEDYKOĽVEK počas cyklu. Aj počas menštruácie, aj krátko za ňou, aj krátko pred, ... . Čudujem sa, že to nevieš

zukana
7. jan 2014

môžeš. Synčeka sme tiež splodili hneď po menzese. a pri obohoch tehu som v prvom trimesti 3 dni špinila.

zuzicek88
7. jan 2014

ja som mala naposledy plodne dni 4 dni po ms cize podla mna mozes

katkaromi
7. jan 2014

Môžeš určite, ja som tak otehotnela teraz druhý krát 🙂

kazunomiya
7. jan 2014

Mozes mat ovulaciu aj kratko resp.bezprostredne po MS. Je to pravdepodobnejsie, ak mavas dlhsiu MS a kratsie cykly. Ale ovulacia sa v cykle moze rozne posuvat, nechodi vzdy na rovnaky den. Naopak co sa nemeni, je pocet dni od ovulacie po dalsiu menstruaciu (tzv. lutealna faza). A plodne dni sa zacinaju uz pred ovulaciou - pretoze otehotniet sa da aj zo styku az tyzden pred ovulaciou - spermie si vedia par dni pockat. Preto jedine urcite neplodne obdobie je az po ovulacii (treba dva tri dni pockat) do menstruacie. Pred ovulaciou skor treba pocitat s plodnostou, samozrejme najvyssia je v dnoch tesne okolo nej. Viac najdes vysvetlene napr. na www.elep.sk alebo www.lpp.sk, to su stranky ktore sa zaoberaju metodami sledovania cyklu a prirodzenym planovanim rodicovstva.

tonjadabik2
8. jan 2014

ja si myslim ze mozes.. ja som tak teraz otehotnela..bud po kramoch alebo cez kramy..a mozno pred..ale menzes som mala.. a teraz som tehotna..

jasimina
26. feb 2023

Ahojte žienky používal dakdo čaj alchemikum pomáha na plodnosť žien ďakujem