Môžem byť po dvoch dňoch tehotná?
Ahojky mám 19r. Nesom vôbc v tom skúsená môžem mať v brušku po 2 dňoch plod alebo niečo v brušku ? Som fest chudá a tak medzi rebrami v strede som spozorovala guličku neviem teraz či to može byť aj žalúdok? Ako to vlasne je po styku hneď niečo v brušku vznikne alebo to trvá dlhšie? A trn plod je skôr v podbrušku nie ? Ďakujem
Ja mam pocit ze polka konika chodi do specialnej skoly🙄
Áno si a čakáš trojčatá
Ja byt na ministerstve školstva, tak zaviediem biológiu ako povinny predmet, na monitore aj na mature. Lebo čo už sa ženy tuna pytajú🤣🤣🤣🤣
To si robis srandu, vsak ? Utekaj kupovat vybavicku, lebo zachvilu porodis. 🤦♀️🤦♀️
Nechybala si v skole na biologii?
@autorka, choď sa realizovať inam, v brušku má črevá a v nich... a v hlave asi to isté
baby, prší, pubertiaci sa nudia
chces sa dostat na modreho komika ci ako?
Akože dnešný deň mi dal zabrať ,alé ty si mi spravila náladu...🤣plod medzi rebrami...
A nie po 2 dňoch plod nebude,nebude niekedy ani v 6tyzdni ....A presne tak v maternici je s ta je v podbrušku.
boze dievca, pre tvoje vlastne dobro dufam, ze toto je len pokus byt vtipna 🫣
Jasné je to žalúdok, skús vyššie na hrudi pohmatat a nájdeš srdce, potom smerom k chrbátu aj ľadviny a takto podobne bežne aj ostatné orgány. Inak ak si tehotná a budeš v podbrušku hmatat, možno nahmatas aj kontúry tváre a keď budes šikovná , tak aj pindura alebo vevericu

Antikoncepcia by mala byt volne predajna resp. Zadarmo pre niektorych s odporucanim nerozmozovat sa

No ty nemáš 19🧐