icon

Môžem byť podľa tohto tehotná?

gabca295
12. apr 2022

Dobrý deň. 3 mesiace som užívala antikoncepciu vyradila som ju ale ten posledný mesiac tak v strede na 16 dc a na 19 dc som krvacala 3 dni. Ze vraj to nieje normálna MS ze len po antike. Antiku som uzivala preto lebo mám 4 cm miom v nutri v maternici, som aj po 2 cisárskych. Ale chceli sme bábo preto som vysadila tabletku. S priatelom sme boli spolu 3 krát. Minulý týždeň ma ale dosť bolelo v podbrusku tak som sla ku gynde. Povedala ze miom ma uz 5 cm. A v žiadnom prípade nesmiem otehotnieť že je to veľké riziko. MS neviem kedy mam dostať ani či som mala ovulaciu. A dnes z ranného moču mi vyšlo toto. Druhá foto je z testu správneho tiez dnes o 9:30 lebo som myslela ze je ten predtým chybný. Čo na to všetko hovoríte?? Ďakujem

cukricek4
12. apr 2022

mne sa nezda, ze by to bol pozitivny test 🙈

janetinka27
12. apr 2022

zatial je to velmi slabucke, ci je to len kanalik, neviem. skus dalsie dni testovat

luccija
12. apr 2022

Podľa mňa si krvácala z myomu a test vyzerá negat

humajnicek
12. apr 2022

No ja to vidím ako negatívny test,

juliavolna
12. apr 2022

@gabca295 kanalik , nie

maruski99
12. apr 2022

tak je neviem, keby vidim takyto test, skor si myslim ze nie som tehotna.

nevenka
12. apr 2022

@gabca295 ja som mala tieto testy taketo, su to podla mna vadne testy. Tehotna som nebola, ine boli negativne.

nevenka
12. apr 2022

Ja som tie ciarky mala riadne ruzove a v limite. Vsetci mi uz isli gratulovat. A lacne tie testy nie su ani nahodou. Nechapem.

rebekamarcusko
12. apr 2022

Ja som mala na tomto teste oresne rovnaku a bola som v tom .dalsie dva, jeden digitalny a jeden palickovy v ten isty den uz boli jasne

shania12345
Autor odpoveď zmazal
shania12345
14. apr 2022

Ahoj, tak ja som pri tejto značke mala testy ako nevenka a nebola som tehotná, na další den som si kupila test inej značky a jasne negatívny …

gabca295
autor
14. apr 2022

@shania12345 ja som si dnes robila iný negatívny takže uvidím. Dakujem