icon

Možem byť tehotná?

18. jan 2022

Ahojte, prosím vás, viem hlúpa otázka ale jednoducho nejak sa stalo. Mali sme s manželom sex nechránený ako vždy, no boli sme len pri začiatku a on sa proste zasekol uplne akoby zamrzol na 10 sekund a potom ho rychlo vybral zase 10 sekund nič a potom ejakuoval. Povedal že mu utiekla mala kvapka ale nikdy sa mu to predtým nestalo. Normalne som sa zlakla ze co sa stalo. Aj on povedal ze nevie co to bolo ze proste este necitil ze by uz mal byť. Ide o to že som 5 mesiacov po druhom pôrode a bábo sme ešte nechceli. Až neskôr. Lenže ovuláciu som mala pre 4 dňami. Je možné že otehotniem aj z kvapky a aj po ovulácii? Menstruaciu mam presnu ako hodinky takze presne viem aj kedy mam ovulaciu. Potratove tabletky ani potrat mi neradte prosim. Len ma zaujima ci je mozne otehotniet aj takto. Samozrejme ak mi bude meskat MS tak si urobim test, zaujima ma iba skusenost ostatnych. Majte pekný deň

Ps: davam to anonymne lebo si to sem kukaju aj mamicky ktore ma poznaju a nepotrebujem aby uz o mne kolovali reci po okoli že som tehotná 😉

monka105
18. jan 2022

Prečo by ti mal niekto radiť potrat, keď ešte ani nemáš potvrdené tehotenstvo? Mimochodom tabletka ,,po" nie je potratová tabletka, ale tabletka, ktorá zabraňuje tomu, aby prebehla ovulácia. Tehotná môžeš zostať zakaždým, keď máš sex, teda áno, otehotnieť môžeš aj z predejakulátu, ale pravdepodobnosť je nižšia.

autor
18. jan 2022

@monka105 no ale ono to nebol predejakulat 😅 to uz bolo vyvrcholenie, mna len zaujima ci je to mozne aj po ovulacii

monka105
18. jan 2022

Je to možné. Nakoniec je možné otehotnieť aj počas MS.

tuppuk
18. jan 2022

Reči o tom či si alebo nie si tehotná si niektoré žienky vedia rady vymyslieť a šíriť ich aj nepotvrdené, to viem o čom hovorím, kedysi sa mi to stalo :D
Inak odpoveď je áno môže sa to stať, takže už len treba čakať keď tak 🙂

autor
18. jan 2022

@monka105 no fakt, to ma nenapadlo, och dufam ze sa to tam nechytilo 😅 ano tabletku po som už raz použila, ale bolo to horšie ako cele tehotenstvo dokopy, nikdy mi tak zle nebolo ako vtedy

autor
18. jan 2022

Aj by sme pouzivali kondom, ale raz sa nam uz roztrhol a vsetko slo dnu, preto sa toho bojim viac ako bez ochrany, nechcem ani ziadne hormonalne a nehormonalne antiky.. vzdy nam to fungovalo takto

rosalie1411
18. jan 2022

Ak si si istá, že ovulacia už bola pred 4 dňami, tak potom už nemôžeš otehotnieť. Ak si to však len myslíš, potom sa ti kľudne aj ovulka mohla zrovna posunúť a vyjde to.. Takže už môžeš len čakať.. Každopádne, držím palce, aby to bolo podľa tvojich predstáv.. 😊

jaskolka
18. jan 2022

Takto... Otehotnieť "mimo ovulácie" sa nedá. Ale je možné, že ovulácia sa posunie,alebo žena si nie je istá ze ju mala, a preto si myslí že otehotnela "mimo ovulácie"
Ale reálne mimo nej sa nedá otehotnieť keďže nie je čo oplodnit.
Ide len o to ze niektoré ženy môžu mať ovulaciu aj počas menštruácie,aj hneď po nej, aj hneď pred ňou. Ale Vždy sa otehotnie len počas ovulácie.
Čiže ak si si 100%ista,ze ovulácia bola pred 4 dňami je už nemožné otehotnieť, vajíčko zaniklo.

autor
18. jan 2022

@jaskolka ďakujem za pekne vysvetlenie

evi5888
18. jan 2022

Jasné, že môžeš otehotnieť, teda ak by si mala posunutú ovuláciu ( čo je bežné po tehotenstva je a pôrodoch). Takto sme stvorili nášho prvého syna 😄😘

autor
24. jan 2022

Ok, menzes došiel 😄😄