Môžem byť tehotná?
@hella77 myslis z toho sexu 3 dni pred ovulaciou? A to my mame odkial vediet?
Stať sa mohlo. Ale nie sme veštice 🙂 Treba počkať či nedostaneš, ak nie robiť test, čo viac ti poradiť 🙂
Mne test ukázal 3 dni pred očakávanou ms. Ak máš test, tak si urob. Ak si tehotná, už ti môže ukázať
Nechápem tomu obrázku, treba dať aj popis, my tu niesme veštice. Ak chceš vedieť, či si tehotná, treba si urobiť test, najskôr v deň meškajúcej menštruácie.
@modro_zelena nie je tesne po ovulacii, ale skoro 2t po nej
@bambulienka25 🤣🤣🙈dobrá poznámka tiež cumim čo chce
ak spravne rozumiem tak to srdiecko 1.2. znamena ze mala sex.....a samozrejme kludne sa mohlo stat ze si otehotnela...1, lebo spermie prezivaju aj 3 dni a 2, netusim ci ta ovulacia je vypocitana podla aplikacie(predpokladam ze ano, kedze je presne na 14 den)....ak si si nerobila ovu test tak je mozne ze si mala ovu aj o 2-3 dni skor... a to by este aj kraaasne sedelo...sprav test a uvidis.
pardon, nebola na 14.den....mas dlhsi cyklus...ale tak ci onak moznost tam je
@bambulienka25 pýtala som sa žien ktoré to mali takto isto v kalendári ...ci otehotneli...sex bol 1.2....3 dní pred ovu... Viac sa nedá koli práci...to s tým kondómom som tam omylom
@bambulienka25 áno mam...používam cca 2 roky...a sedí mi ovu aj menstruacia
Áno. Nám sa stalo, styk 13. večer, ovulácia 18. podľa hlienu a bazalnej teploty, prišla o dosť skôr a neplánovane sa zadarilo.

@hella77 a co tam mame vidiet? Ze ti aplikacia ukazuje ze si den pred ms?