Môžem byť tehotná aj napriek sterilizácii?
Pred 10rokmi mi bola robená zo zdravotných dôvodov sterilizácia. Tento mesiac som spozorovala že v strede ciklu som splnila to sa mi ešte nestalo . Minulý víkend šim.mala totálne sexuálne harasenie a do teraz naháňam môjho muža. Dnes mi vynechala menstruacia ale test je negat
sterilizaciou sa neodstavia hormony, coze sexualne haraseni a pod veci stale funguju, ci mas sterilizaciu,a lebo nie.
to spinenie, tazko povedat. ozno to nic neznamena, mozno ano. uvidis. mozno to bolo len nejake podrazdenie sliznice.
@renatka2178 Pokial boli len prerusene vojcovody, tak to mozne je. Musis si urobit test.
@renatka2178 haha, Ty dračica.
Ak je test negatívny, nie si tehotná, neboj.
@majamat no nedostavia ale ja som ostala šoknuta sama zo seba bol to v mojm prípade zvrat z ničoho nič
@renatka2178 to sa moze stat. ani bevies co vsetko tvoj cklus pravdepodobne ,ohlo ovplyvnit. niekedy to ani nemusi yt jedna vec, ake kombinacia drobnosti.
cyklus nemame stale rovnaky, meni sa
Mne raz gynekológ vravel že mal pacientku ktorá bola po sterilizácii a otehotnela. Takže áno, vyzerá že je to možné
@renatka2178 Je to možné, hlavne ak bola Sterilizácia robená laparoskopický
Ak mas negativny test tak pravdepodobne nie. Skor hormonalna nerovnovaha

@renatka2178 *cyklus
Toľko na úvod...
No a počkaj 2-3 dni a test zopakuj. Nikto ti tu nepovie, či môžeš / nemôžeš byť tehotná 🤷♀️