icon

Môžem byť tehotná aj po negatívnom teste?

maria4155
24. jún 2025

Dobrý deň chcem sa spýtať menšiu otázočku som s nej akože fakt mimo ale…..ja som nemala 2 mesiace menštruáciu no mali sme s priateľom dva pohlavne nechránené styky robila som si aj testy a vyšli negatívne včera sme mali s priateľom nechránený styk a ráno som dostala menštruáciu myslite že je tam niečo aby som otehotnela? Ďakujem

jaskolka
24. jún 2025

@maria4155 nechápem,ako že myslíš,či si neotehotnela kedy? Pred tými dvoma mesiacmi,či Teraz?

sona272
24. jún 2025

Ak boli testy negatívne a máš menštruáciu, tak tehotenstvo pravdepodobne nebude.

krasneleto
24. jún 2025

ty nie si mimo z otazky :D dva mesiace si nemala menzes, test negativny... lepsia otazka je, preco si nebola u lekara ked nemas dva mesiace cyklus... potom si mala nechraneny styk... a dostala MS.... tehotna nebudes

maria4155
autor
24. jún 2025
@jaskolka

@maria4155 nechápem,ako že myslíš,či si neotehotnela kedy? Pred tými dvoma mesiacmi,či Teraz?

@jaskolka no terás ak náhodou ale asi nie keď som dostala menštruáciu

maria4155
autor
24. jún 2025
@sona272

Ak boli testy negatívne a máš menštruáciu, tak tehotenstvo pravdepodobne nebude.

@sona272 snažíme sa o bábätko už dva roky bola som aj u lekára dal mi lieky a za tie dva roky nič tak neviem no

sisska96
24. jún 2025
@maria4155

@sona272 snažíme sa o bábätko už dva roky bola som aj u lekára dal mi lieky a za tie dva roky nič tak neviem no

@maria4155 Tak treba mať častejšie sex nie iba raz za mesiac

jaskolka
24. jún 2025
@maria4155

@maria4155 tak dva mesiace,keď nemáš vôbec menštruáciu a očividne nie si tehotná,tak to treba riešiť, zvlášť ak chcete dieťa.
Píšeš,že dva roky sa snažíte... zrejme máš aj nepravidelný cyklus,to už ste mali byť niekde v CAR,lebo očividne to bez pomoci nepôjde. Zmeň lekára, objednaj sa do CAR,a nečakaj ďalšie dva roky,"lebo zatiaľ nič"
No a áno,aj ten sex treba častejšie pri intenzívnom snažení,nie dva styky za mesiac.