icon

Môžem byť tehotná aj počas menštruácie?

pazmax
4. feb 2025

Ahojte dievcata

Chcem sa opytat na asi nezvycajnu otazku ale:
Mala som tri dni pozit tehu testy teda aby som to objasnila ta druha ciarka bola silnejsi duch no proste boli vidiet obydve ale teda ta druha bola slabsia, tie tri dni uz som bola v meskani menzesu a na ten stvrty den som zacala krvacat a mat menzes. Ale moja otazka znie mozem byt tehotna aj cez menzes?

kaca222
4. feb 2025

To uvidis podľa toho, či budú testy silnieť. Skôr si ale myslím, že šlo o biochemické tehotenstvo :(

michaela789
4. feb 2025

Tiež si myslím, že skôr biochemické. Ak máš normálnu menštruáciu (čistá červená krv, normálna intenzita,...), tak zrejme niečo nebolo ok a maternica sa vyčistí.

jaskolka
5. feb 2025

@pazmax vyzerá to skôr ako biochemické tehotenstvo. Urob si test znovu a uvidíš, aká bude a ci bude vôbec druhá čiarka. Mnoho tehotenstiev takto končí, niekedy žena ani nevie, ze došlo k oplodneniu,ak hneď netestuje, berie to ako meškajúcu menštruáciu

pazmax
autor
5. feb 2025

@pazmax chcem este dosat ze teraz po troch dnoch mi menzes skoncil a kramy boli slabe. Skusim zajtra spravit test a uvidime. Mna len prekvapili tie testy ze su pozit . No uvidime asi hej asi to bolo biochemicke

janusa86
5. feb 2025

@pazmax Ja som to mala tento mesiac podobne. Slabá menštruácia, bez zvyškov sliznice. Keďže mi bolo zle, cítila som sa akoby tehotná, urobila som si test po skončení mš. Bol slabo pozitívny. Teda ciarka bola slabsia ako kontrolná. Nakoniec som vyskúšala asi 6 iných značiek a vsade rovnako. Tak som si dala urobiť krvné testy ako samoplatca a krv negatívna.

kaca222
5. feb 2025

@pazmax daj potom vedieť ako si dopadla ☺️