Môžem byť tehotná aj s negatívnym testom?
Ahojte
Stalo sa Vám niečo podobné alebo máte skúsenosti?
S manželom sa snažíme o babatko,menštruáciu som mala dostať 12.7. ale dostala som až 14.7 s tým že mi vôbec netiekla krv ale niečo v hnedej farbe,skončili mi po 3 dňoch aj to štýlom že jeden deň som mala toho viac do červeno hnedej farby,druhý ani len bodka absolutne nič a tretí zase niečo viac do červenej než hnedej farby.Bolesti klasické ako keď mám dostať menšt.Odvtedy ani len náznak..Bežne mávam 4-6 dní.Skúsila som tehotenské testy min.tyzden piatok a dnes a oba sú negatívne.Dosť ma bolí brucho ako pri pms,nafúknutá som,preháňa ma zo všetkého,Môžem byť tehotná ak mi test ukazuje len že je negatívny a do toho dostať ešte aj menštruaciu?V stredu idem k dr.kvôli tej divnej menštruácii nech ma vyšetrí, lebo každy mesiac mam tak ako mi aj vychádza a aj jasne červenu krv ale toto bolo také zvláštne
Ďakujem
@sandokanka36 ano len dva testy som si robila v priebehu par dni ale oba negativne..skusim opisat situaciu aj doktorke a uvidime co povie resp.co zisti..Len som bola zvedava ci to niektora takto mala
nebola si chora v poslednej dobe ? nebrala si antibiotiká ? nemala si stresové obdobie ? lebo úprimne, ja to na tehotenstvo nevidím, skôr možno nejaký hormonálny výkyv. najlepšie bude, keď ti zoberú krv. to je jediná istota 🙂
@banderaska29 nie ani chora ani prechladnuta,lieky ziadne takze tiez to
vidim na tu krv
tak som zvedava na odpoved drzim palce kazdopadne 🙂

tehotna mozes byt aj ked ti test ukazuje ze je negativny. aky si si robila? aj si opakovala viac dni po sebe? u dr. by som si pytala odber krvi.