Môžem byť tehotná i napriek negatívnym testom?
Baby poprosim realny nazor ❤️ Napisem to takto. Posledna normalna menstruacia bola od 18.9 do 24.9 😊 potom kedze je priatel 4 tyzdne vonku v zahranici, sme sa snazili ked prisiel domov, od 10teho do 18teho, aj dni ked mi meskali, meskali 4 dni. Menstruacia mala prist 16.10. Ta neprisla, prislo mierne krvacanie ktore trvalo od 20-23 potom uz len spinenie. 31.10 som bola u lekara, ked ma vysetroval, povedal ze je mozne tehotentvo, co kvazy nieje sanca vidiet este kedze je to skoro velmi. Na sone nevidel este nic, len mi povedal ze vidi bliziacu sa menstruaciu, co v podstate moze byt aj skore tehotenstvo 😊 testy mi duchovali, uz som to sem pridavala. 31.10 mi vysiel negativny, cez vikend som netestovala skusila som dnes zas pepino a in time negativne 🙄 stale tlaky v podbrusku, citlive bradavky, nechutenstvo 🙄 mozem byt tehotna aj napriek tym negativnym testom? Dr povedal ze ak da nedostavi menstruacia do 10 dni mam prist.
Ja som mala testy kazde tehotenstvo 2 tyzdne po meskani negativne,az potom slabo pozitivne
@ivik4 takze este je sanca? ❤️ myslim si ze povedal ze vidi bliziacu menstruaciu kvoli tomu ze ak nahodou biochemicke 🙄 aby som nebola sklamana ze najskor to potvrdi a potom sa stane ze pride, kedze som bola u neho priskoro.
@ksinia mal ti vziat krv - ak je hcg pritomne v krvi sa ukáže aj bez testu, ak nie tak bohužial pride menstruacia a meška z ineho dôvodu. Hcg si vieš dať zmerat rychlo aj ako samoplatca v Unilabs/Medirex. držim palce
@ksinia mal ti vziat krv - ak je hcg pritomne v krvi sa ukáže aj bez testu, ak nie tak bohužial pride menstruacia a meška z ineho dôvodu. Hcg si vieš dať zmerat rychlo aj ako samoplatca v Unilabs/Medirex. držim palce
@anonym_62a81d priatel mi tiez hovoril ze mi mal zobrat krv 🙄 ale povedal len tolko ze ak nepride tak 11teho mam prist, ale zatial nic
@ksinia šanca je síce minimálna, ale tak nádej umiera posledna
Skôr by ti mal pichnúť vyvolávaciu
@ivik4 takze este je sanca? ❤️ myslim si ze povedal ze vidi bliziacu menstruaciu kvoli tomu ze ak nahodou biochemicke 🙄 aby som nebola sklamana ze najskor to potvrdi a potom sa stane ze pride, kedze som bola u neho priskoro.
@ksinia zacinas sa az choro upinat na to. Zvolni dievca.
@anonym_62a81d priatel mi tiez hovoril ze mi mal zobrat krv 🙄 ale povedal len tolko ze ak nepride tak 11teho mam prist, ale zatial nic
@ksinia a ako to s tebou vyzerá?

Ja som mala testy kazde tehotenstvo 2 tyzdne po meskani negativne,az potom slabo pozitivne