icon

Môžem byť tehotná napriek príznakom?

11. mar 2025

Ahojte baby , môžem byť tehotná aj napriek negatívnym testom ?
Nechránený sex , mávame často , avšak Moniky týždeň som mala pichanie podbruska , citlivé bradavky a tiež mi nejak divne zle bolo , bolesti ako pri menstruacii … pár dni som to ešte pociťovala no zmiernilo sa to.
Zajtra by som mala dostať menštruáciu , avšak včera som mala neskutočne bolesti od rana ako pri menstruacii , dnes ma ma bolesti pdobruškom chytili iba okolo 18:00 trvajú do dnes , mierne na zvracanie , nemám ani chuť jesť , citlivé prsia mám .
Menštruáciu by som mal dostať zajtra , test som si robil dnes no negatívny. Určite počkám či príde mrcha no zo zvedavosti mi nedalo a spravila som si test dnes.
Bola niektorá z vas tehotná aj napriek negatívnym testom prípade mala niektorá niečo podobne ?

ukgirls
11. mar 2025

podla mna klasicke pms ... pockaj par dni a uvidis .. tu ti nik neporadi-taka vestica sa tu este neobjavila

autor
11. mar 2025

@ukgirls to mi je samozrejme jasne , ja len zo zvedavosti 😅ale ďakujem za odpoveď

zobaka
11. mar 2025

príznaky tehotenstva nastupujú ked stupa hladina hcg v tele, tzn. pozitivny test

vanilkovazmrzka
11. mar 2025

Mozes a nemusis byt tehotna.

deti95060810
12. mar 2025

tehu ani náhodou... test by už bol pozit.

majus2323
12. mar 2025

Mala som podobne dokonca test po 2 dňoch meškania negatívny a vuala som v 9 mesiaci. V ten mesiac sa mi musela výrazne posunúť ovulácia. Takže šanca tam je.

jaskolka
12. mar 2025

Skor je to stav pred menštruáciou,keby to boli tehotenske príznaky,tak by si už mala aj pozitívny test. Keď bude ti stále meškať,tak znovu test a prípadne gynekológ. Lebo meškanie menštruácie môže byť aj z mnohých iných dôvodov (cysta, zápal, stres)

martinka13
12. mar 2025

Šanca je. Uvidíš o pár dní.

evka52
12. mar 2025

Tiež sa prikláňam k tomu, že je to pms, ak máš pravidelný cyklus a deň pred menštruáciou nie je ani náznak druhej čiarky, je tam malá šanca podľa mňa.. ale vylúčiť sa to nedá.