Môžem byť tehotná po dvojmesačnom meškaní menštruácie?
Dobrý deň neviem, ako mám písať, lebo sa tu nájde, že prečo nie som u doktora, a tak. Prišla som tu stým, že v Januári som 28 menštruáciu mala mali sme aj pohlavný styk, keď, že sa s manželom s nažime 5 rokov o počatie vo Febuari som menštruáciu nemala robila som si, aj tehotensky test, ale nie viem či je vidno ducha pošlem foto, ale som si povedala, že to je len posunula menštruácia v marci som tiež menštruáciu nemala takže som nemala 2 mesiace mestruaciu tehotenske testy som kúpila, ale ja sa obávam sklamania mala tu z vás daktorá, ale dačo podobne minulý týždeň som volala sestričke, ale nezdvíhala dnes som bola, ale mala dovolenku poprosím slušnú odpoveď ďakujem

Skôr treba hľadať inú príčinu. Tehotenstvo to zrejme nebude,test by bol už jasne pozitívny.
@jaskolka
@domka222
Baby, ale to je zrejme test z februára, ak som to z textu nepochopila zle. Teraz má autorka kúpené testy, ale ešte si žiadny nerobila, lebo sa boji sklamania.
Autorka, oprav ma, ak je to inak. A naozaj to môže byť aj nejaký gynekologicky problém, ktorý ak nastal, treba riešiť, o to viac, ak sa snažiš otrhotnieť... Takže radím urobiť si ten test a smer gynekológ, keď bude mať po dovolenke, príp. zástup...
@simonka_900 keby ti 2 mesiace meškalo, tak tam mas také koľajnice, ze transibirska magistrála je oproti tomu suvix. 👌
@caramellka tak môže byť,ale potom aký zmysel má,že tu dala 2 mesiace starý test a ešte aj úplne hrozne odfotený? Alebo potom nechápem celú otázku,pýta sa,či niekto tak mal,tak 99 %,žien má tak,že im pri tehotenstve mešká menzes.
Keď mešká jej menzes stále a snažia sa o dieťa,tak úplne najjednoduchšie je urobiť test znovu. Či akože čo máme jej vlastne poradiť?
Fakt potom nerozumiem vôbec otázke
@jaskolka Ja úplne rozumiem tomu, čo píšeš.
Na to, aký to má zmysel a čo presne tým sleduje, ti odpovie len autorka...🤷🏻♀️
@simonka_900 ja som tak mala, ze po meskani test negat, ms neprisla, pripisovala som to nahlemu schudnutiu, po dalsom mesiaci som ale zrazu citila tehu priznaky a test bol pozit. Kym som dosla k dr.mala som skoro 3m za sebou 😁 ALE! ...dojcila som vtedy starsie dieta, takze dostala som aj odpoved, ze kvoli dojceniu hladina hirmonu stupala pomalsie.

@simonka_900 po prvé, fotka je hrozna, vidno akurát blesk.Po druhé,keby ti meškala dva mesiace menštruácia kvôli tomu, že si tehotná,tak to už by si mala koľajnice,nie ducha (ak tam vôbec je,lebo ako píšem, kvalita fotky je zlá).
Nie každé meškanie je tehotenstvo,kľudne môže to byť z iného dôvodu.Kazdopadne len gynekológ ti dá odpoveď, takže počkaj,kým bude po dovolenke a potom choď
Keď sa už tak dlho snažíte,tak už jednoznačne ste mali byť v CAR