Môžem byť tehotná po nechránenom sexe?
ahojte zienky,idem sa s vami poradit,mala
som s priatelom nechtaneny styk,ale bolo to naozaj len nachvilu a priatel nebol ani blizko,uz 17dni mi meska ms,robila som si vseliake testy,znacky pepino,a este nejake. ale vsetky len jedna ciarka,ani naznak druhej,nepocitujem menstruacne bolesti iba trosku
tlak v podbrusku a to nie stale,mozem byt tehotna? robila som si aj vcera a tiez negativny,ani naznak ciarky,tehotna byt momentalne nechcem,nemame s priatelom najlepsie obdobie. dakujem predom.🙂
Pri meskani tolko dni by uz boli kolajnice, ze az. Ak by to aj bolo tehotenstvo tiez by si k nemu ist musela.
Co znamena ze meska? Ratas to dobre? Mas nepravidelny cyklus, ale nejake priemerne cislo kolko ti trva cyklus mas? Rataj si to od toho priemeru.
@maranta_leuconeura trva mi vatsinou 5-6 dni ale este spinim tak
3dni vatsinou.ano ratam to dobre, nechraneny styk
sme mali 17 dni dozadu,a meska mi 11dni. mala som ju dostat pred 11 dnami.🙂
...priateľ nebol ani blízko? Nerozumiem 🤔
@eliianka maranta sa nepýta koľko dní krvácaš ale aký dlhý mávaš cyklus, to je od prvého dňa krvácania po začiatok ďalšieho. Tehotná nie si a ak nemáš iné ťažkosti v podstate k lekárovi ísť nemusíš len čakaj kedy príde. Občas ms vynechá a nič za tým nie je. Ak by si ale mala bolesti alebo niečo iné choď k lekárovi.
@januska12323 dakujem🙂

@eliianka urcite nie si tehotna. zajdi k lekarovi