icon

Môžem byť tehotná po nechránenom sexe?

eliianka
7. sep 2024

ahojte zienky,idem sa s vami poradit,mala
som s priatelom nechtaneny styk,ale bolo to naozaj len nachvilu a priatel nebol ani blizko,uz 17dni mi meska ms,robila som si vseliake testy,znacky pepino,a este nejake. ale vsetky len jedna ciarka,ani naznak druhej,nepocitujem menstruacne bolesti iba trosku
tlak v podbrusku a to nie stale,mozem byt tehotna? robila som si aj vcera a tiez negativny,ani naznak ciarky,tehotna byt momentalne nechcem,nemame s priatelom najlepsie obdobie. dakujem predom.🙂

pukina
7. sep 2024

@eliianka urcite nie si tehotna. zajdi k lekarovi

eliianka
autor
7. sep 2024

@pukina praveze chodit ku lekarovi naozaj nechcem.. nenavidim to☹️vzdy som mala nepravidelnu a moje poprve to mi meskala 11dni,ale vzdy ak aj meskala bola to otazka 2-3 dni.

pukina
7. sep 2024

@eliianka mozes mat vaznejsi problem, 17 dni meskania je naozaj dlha doba. kolko mas rokov ze sa bojis ist k lekarovi?🤦🏻‍♀️

eliianka
autor
7. sep 2024

@pukina 22, az teraz som si uvedomila ze tam je preklep,meska 11dni ale s priatelom sme sex mali 17 dni dozadu. a asi budem musiet ist,lekarov nenavidim..

ns994
7. sep 2024

Pri meskani tolko dni by uz boli kolajnice, ze az. Ak by to aj bolo tehotenstvo tiez by si k nemu ist musela.

eliianka
autor
7. sep 2024

@ns994 dakujem🙂

maranta_leuconeura
7. sep 2024

Co znamena ze meska? Ratas to dobre? Mas nepravidelny cyklus, ale nejake priemerne cislo kolko ti trva cyklus mas? Rataj si to od toho priemeru.

eliianka
autor
7. sep 2024

@maranta_leuconeura trva mi vatsinou 5-6 dni ale este spinim tak
3dni vatsinou.ano ratam to dobre, nechraneny styk
sme mali 17 dni dozadu,a meska mi 11dni. mala som ju dostat pred 11 dnami.🙂

danyelia
7. sep 2024

...priateľ nebol ani blízko? Nerozumiem 🤔

eliianka
autor
7. sep 2024

@danyelia priatel nebol blizko orgazmu..

januska12323
7. sep 2024

@eliianka maranta sa nepýta koľko dní krvácaš ale aký dlhý mávaš cyklus, to je od prvého dňa krvácania po začiatok ďalšieho. Tehotná nie si a ak nemáš iné ťažkosti v podstate k lekárovi ísť nemusíš len čakaj kedy príde. Občas ms vynechá a nič za tým nie je. Ak by si ale mala bolesti alebo niečo iné choď k lekárovi.

eliianka
autor
7. sep 2024

@januska12323 dakujem🙂

eliianka
autor
7. sep 2024

@eliianka a este som zabudla dodat ze stale cikam.. furt ma tlaci.