icon

Môžem byť tehotná po nechránenom styku?

larisaa24
18. jún 2024

Ahojte baby 1.6 som mala ovulaciu podľa ženského kalendara. 2.6 som mala nechránený styk a v noci z 3.6 do 4.6 som mala bolesti v podbrusku že sa mi až spať nedalo. Mohlo to byt uhniezdenie ? Alebo to by bolo až neskôr ? Ďakujem za odpovede

butterflyeffect
18. jún 2024

@larisaa24 ak ti meska MS sprav si test, inak sa to nedozvies a samozrejeme moznost tam je, ale to inak ako z testu alebo z krvi nezistis ani ty ani nikto z nas

stellarstar
18. jún 2024

@larisaa24
@larisaa24 nie naštuduj si koľko trvá oplodnenie a uhniezdenie. V deň styku sa vajíčko vôbec nemusí oplodneniť

plamienka555
Autor odpoveď zmazal
miamilove
18. jún 2024

Tie bolesti mohla sposobit prave ovulacia🤷🏻‍♀️ uhniezdenie v ziadnom pripade 😁

dadis
18. jún 2024

@stellarstar Lenze ona sa riadila len zenskym kalendarom, cize ovulacia mohla byt realne az po styku a vtedy je sanca vysoka.

larisaa24
autor
18. jún 2024

@stellarstar veď práve to že ja sa do toho veľmi nevyznám preto sa pýtam tu či je to teda možné žien ktoré toho vedia viacej

matullienka
18. jún 2024

A nebolo by jednoduchšie spraviť si test ako tu polemizovať? Ak si mala ovulaciu okolo 3-4.6. a bola tehotná tak s najväčšou pravdepodobnosťou to to už aj test ukáže. Tu nikto veštecku guľu nemá

larisaa24
autor
18. jún 2024

@matullienka ja som sa len spýtala či je možné že v podstate ani nie dva dni po styku môže byť uhniezdenie alebo to mám pripisovať skôr niečomu inému a riešiť to napríklad návštevou u lekára. O nič iné nejde len toto ma zaujímalo či je to teda možné

matullienka
19. jún 2024

@larisaa24 2 dni po styku na uhniezdene je skoro, skôr to mohla byť ovulacia, ale spermie prežijú v tele ženy niekoľko dní, tak tehotenstvo to nevylučuje

cookie29
19. jún 2024

Ak si mala ovulaciu 1.6. tak Ti urcite meska menstruacia. Ak si ju nedostala, urob si test.