Môžem byť tehotná po negatívnych testoch a meškaní menzesu?
Dobrý večer mám pár otázok. MŠ mi mešká dnes 18 deň. Cyklus nemám pravidelný. Pred 6 rokmi som mala mimomaternicové tehotenstvo. Od vtedy nemávam pravidelnú menštruáciu. Ale teda skúšala som sa testovať rôznymi značkami testov. Všetky negatívne,len tie Pepino duchujú 😑 . Myslíte že by mohla byť šanca že som tehotná, o bábätko sa snažíme.Bolesť pŕs a zmeny nálad a nevoľnosť je u mňa posledných 5 dní . Môj doktor ordinuje až od 9.4. samozrejme za ním zájdem . Len som chcela vedieť či by mohla byť šanca byť tehu a či aj vám sa niekedy stalo že vám tak dlho meškala menštruácia a mali ste negatívny test a boli ste tehotná 🤰. Ešte sa chcem spýtať či nemáte náhodou skúsenosť s otehotnením po mimomaternicovom tehotenstve. Za odpovede ďakujem 🫶🌸
No ja nechcem byt zla ale podľa mna to mozne nie je. Tehotenský test by ti to zachytil už davno… ale ak chceš mat istotu ako @denisa_deniska píše chod si dať odobrať krv na hcg ale moc by som tomu nádej nedávala.
@denisa_deniska Ďakujem 🫶A je také niečo možné ? To počujem prvý raz. Môžte mi poradiť kde taký odber robia ? 😊
@spanielka44 Myslela som , že ak by prebehla ovulácia neskôr mohlo by sa zadariť 😑
@magdus466 pozri si napr. medirex, alebo tieto laboratoria, takmer všade to majú 🙂
@denisa_deniska Ďakujem krásne 🫶
Keď nemáš pravidelný cyklus ako môžeš povedať koľko mešká? Vieš kedy bola ovulácia?
@januska12323 podľa aplikácie sa riadim . Neviem si vôbec vyrátať plodné dni ,preto sa obraciam s prosbou o radu sem . Len som to zabudla napísať vyššie .
@magdus466 aplikacia nepozna tvoj cyklus,ta nema vypovednu hodnotu a hlavne pri nepravidelnom cykle…skus si odsledovat ovulacnymi testami kedy mas ovulaciu
@magdus466 pri nepravidelnom nie je aplikácia presná, takže ti zrejme ani nemešká.
@magdus466 skúšala si symptotermanu metódu na zistenie ovulácie ?.sleduje sa teplota a hlien tak to by bolo vďaka tomu možné odsledovať aj ovulaciu pri nepravidelnom cykle 🙂
Pozri, ak by si mala príznaky, to už by si mala superkolajnice. Takže tieto 2 veci nespájaj. Ak máš podozrenie, že môžeš byt tehotná, zvlášť po MMT, chod do najbližšieho labaku, zaplatíš pár EUR a urobia ti hcg
Najlepsie je vymazat apku a kusok sledovat svoje telo. Radsej si vziat diar alebo zapisnik a zapisovat si vsetky zmeny. Denno denne. Alebo merat bt alebo cokolvek. Ja pri nepravidelnej ms som sa takmer 2roky sledovala aby som vedela odsledovat ovulaciu....
@mullerova46 ďakujem vyskúšam 😊
@januska12323 poslednú menštruáciu som mala 9.02. Myslíte že nemešká ? 🙂
@magdus466 nie nemusi vobec meskat, ved sama hovoris ze ms mavas uz roky nepravidelnu a navyse si vobec nepoznas cyklus. Spoliehat sa na aplikaciu pri trvale nepravidelnom cykle je absurdne. Aj pri pravidelnych cykloch to moze byt scestne.
Takze ja chapem ze by si velmi chcela, ale vo svetle skutocnosti zo vsetkych Tvojich komentarov si naozaj nemyslim ze si tehotna a vsetky testy Ti ukazuju chybne negativne.

@magdus466 keď si naozaj myslíš, že si, tak zájdi na odber hcg ako samoplatca. Nemusíš čakať viac ako týždeň, držím palce 🙂