icon

Môžem byť tehotná po oneskorení menštruácie?

nattka123
22. mar 2025

Ahojte.
Už rok sme sa snažili v manželom o druhé dieťa. Akosi nič … už som z toho začínala byt kvalitne mimo a dosť som sa sledovala. Povedala som si,že to už ani nechcem riešiť. Keď aom sa rozhodla,že nebudem tlačiť na pilu,dnes mala doraziť ms. Posledná ms bola 20.02. Mám 30 dňový cyklus. Jediný styk ktorý nebol chránený bol 11.03.
Dnes mala doraziť ms a nikde .. zatiaľ … pri umývaní zubov som sa skoro dogrcala ledva som to predýchala a udržala … od styku je len pár dni .. a podľa všetkého to bolo už po ovulácii ale kto vie 🤷🏽‍♀️ výtok mam taký vodnaty,priesvitny,trosku natahovaci 🤷🏽‍♀️ akosi mi je dnes dosť blbo a vcera som bola total unavená ale si hovorim,že však pms. Mna by urvalo,keby sa to teraz podarilo :D názor?

koniarova
22. mar 2025

A na čo čakáš? Utekaj urobiť test

nattka123
autor
22. mar 2025

@koniarova no,bojím sa 🥹

zmrzlinka2021
22. mar 2025

@nattka123 prečo keď chcete druhé dieťa, tak sa v podstate chranite?

deti95060810
22. mar 2025

to čo si popísala som nemala ani raz... deti máme niekoľko....
každé tehu je iné...

nattka123
autor
22. mar 2025

@zmrzlinka2021 pretože sme sa rozhodli,že sa sťahujeme do zahraničia. A keďže to nešlo,zmierili sme sa s tým,že budeme mat doma jedináčika…

nattka123
autor
22. mar 2025

@deti95060810 no veď práve .. každá sme iná

andrea2323
22. mar 2025

Jediné preukázateľné je - tehotenský test 🙂 mne sa viackrát stalo, že keď som si myslela, že som na 100% tehotná tak som nebola, len som sa viac pozorovala a všetky tie “príznaky” som si všimla, zveličila alebo resp hneď spojila s možným tehotenstvom..

nattka123
autor
22. mar 2025

@andrea2323 ja som tak rok fungovala. Neustále stresy keď som robila testy. Každé pichnutie v podbrušku,bolo u mna automatické tehotenstvo. A to sklamanie z negatívneho testu nebudem ani hovoriť :(

januska12323
22. mar 2025

Samozrejme môžeš aj nemusíš byť tehotná, držím palce nech to dopadne ako si praješ.

nattka123
autor
22. mar 2025

@januska12323 ďakujem veľmi pekne 🙂) no uvidíme teda ako to dopadne 🙂

xena0
22. mar 2025

Urob si test 😁 podľa mňa je šanca že to môže byť tehotenstvo

stellarstar
22. mar 2025

Keďže nik tu do teba nevidí, treba si skočiť kúpiť test a treba ho urobiť

nattka123
autor
22. mar 2025

@xena0 no uvidíme. Zbehnem dnes kúpiť test ale bojím sa ho ako čert kríža :D

nattka123
autor
22. mar 2025

@stellarstar je mi to jasne. Jedine zmeny ktoré mam,su trosku bolestivé prsia ale to mávam vždy pred ms len teraz je to o dosť menej. Mám ich skôr take plne a trosku bolestivé. A ešte že nemám vôbec pocit,že by mala prísť ms.

majamat
22. mar 2025

@nattka123 ak je to par dni od styku a predtym si dlhsie styk nemala, prizanky tehu to nebudu. no neuvadzas konkretne cisla, neviem kolko je par dni a neviem kedy bol styk predym.

majamat
22. mar 2025

@nattka123 inak mne je dnes nejak blbo od zaludku, aj vcera uz bolo. tehu nie som.
viem, ez zopar ludi aj prehnalo - mozna nejaka viroza.
cize aj toto mze byt v hre.

nattka123
autor
22. mar 2025

@majamat veď som to písala. Posledný NECHRÁNENÝ (čiže plnka) bolo 11.03.
Dnes je 22.03. Takze to je tých pár dni… posledná ms 20.02.- 30 dňový cyklus 🙂

simona1998
22. mar 2025

@nattka123 ono to je smiešne , ja keď som nebola tehotná , alw myslela som si , že som , tak ma naťahovalo zo všetkého a keď som naozaj bola tehotná tak mi nic nebolo absolútne .. a ani nie je a to som uz v 5mesiaci . Jedine raz ma pri umývaní zubov natiahlo , ale to uz som bola po 12tt 🙂 . Takže som naozaj zvedavá ako dopadnes🍀🍀

majamat
22. mar 2025

@nattka123 tak to uz by mohlo byt viditelne v teste, ale skor asi z ranneho mocu. cez den sa ti moze a nemusi podarit zachytit.
samozrejme takto skoro je tu sanca, ze tiez to iste nebude ani z ranneho mocu,a le moze byt, priapdne potom zopakujes.

no hormony sa s anmi vedia aj zahrat.

rozkvet1
Autor odpoveď zmazal
nattka123
autor
22. mar 2025

@simona1998 ja som to tak mala pri synovi. Celé tehotenstvo mi nič nebolo. Iba pri umývaní zubov ma natahovalo ale nikdy som nevracala. Keď sme sa začali snažiť,tak to boli všetky možné príznaky. Raz sa aj podarilo,ale skončilo to zákrokom,keďže v 12stom týždni prestalo bit srdiečko. Odvtedy to bolo snáď ešte horšie. A teraz,keď som sa rozhodla zmieriť sa s tým ze by sme mali iba syna,by to bolo veľké prekvapenie. A najmä,keď to bol jeden jediný krát,kedy si nedal pozor. No,uvidíme ako to dopadne. Už minule,keď sme boli u mojich rodičov,mi moja mama povedala,že som tehotna :D ja že urcite nie. Tak sme sa stavili. Vôbec by mi nevadilo,keby tu stávku prehrám.

nattka123
autor
22. mar 2025

@majamat no uvidíme ako to dopadne. 🙂

zooeynka
22. mar 2025

Naco spekulovat, urob si test

nattka123
autor
22. mar 2025

@zooeynka áno,urobím si zajtra ráno 🙂 ak ešte predtým nepríde menstruacia.

nattka123
autor
23. mar 2025

@nattka123 hlásim sa. Test negatívny.

majamat
23. mar 2025

@nattka123 niekedy sa PMS moze zvyraznit. hormony pracuju rozne. ja som mavala obdobia, ked som mala priznak PMS nevolnost a pocit na vracanie.